Відеокарта PowerColor Radeon RX 7800 XT 16Gb FIGHTER (RX 7800 XT 16G-F/OC)

Код товару: 1531952
Немає в наявності
  • Інформація по PowerColor RX 7800 XT 16G-F/OC
  • Виробник: PowerColor
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Radeon RX 7800 XT 16Gb FIGHTER
  • Код виробника: RX 7800 XT 16G-F/OC
  • Вага: 1.494 кг.
  • Габарити: 41x22x10 см.
  • Короткий опис:

    PCI-Express 4.0, 16 ГБ, GDDR6, 256 Bit, Base - 2169 MHz, Boost - 2475 MHz, 1 x HDMI 2.1, 3 x DisplayPort 2.1, 8 + 8 pin, 250 Вт, 303 х 128 х 50 мм

Опис PowerColor Radeon RX 7800 XT 16Gb FIGHTER

Серія Fighter: виняткова продуктивність, неперевершена вартість
Представляємо Fighter Edition, ретельно створений для серії RX 7800 XT. Картка Fighter Edition є прикладом непохитної відданості PowerColor надавати неперевершені ігрові враження для всіх ентузіастів. Незважаючи на надання більш доступної точки входу, він підтримує безкомпромісні стандарти продуктивності. Завдяки передовій системі охолодження, стійким компонентам і відомому PowerColor надійності Fighter Edition забезпечує геймерам бездоганний ігровий досвід. Він являє собою ідеальне поєднання продуктивності та доступності, створений спеціально для тих, хто вимагає нічого, крім досконалості в кожній ігровій зустрічі.

Відеокарти AMD Radeon RX 7800 XT встановлюють новий рівень продуктивності для геймерів. Має 16 ГБ пам’яті GDDR6, уніфіковані обчислювальні блоки AMD RDNA 3 і функції наступного покоління, які забезпечують надшвидкісні, надплавні ігри з роздільною здатністю 1440p і гнучкість для насолоди наддеталізованою графікою в 4K. Пориньте у себе ще глибше з процесором AMD Radiance Display і DisplayPort 2.1, щоб насолоджуватися відтворенням відео в роздільній здатності до 8К відтворюючи до 68 мільярдів кольорів.

PowerColor RX 7800 XT Fighter є свідченням довговічності, завдяки посиленій задній панелі, яка покращує структурну цілісність і довговічність. Технологія Copper Base Direct Touch гарантує швидке та ефективне розсіювання тепла. Оснащена преміальними японськими подвійними шарикопідшипниками, ця карта ретельно розроблена для великих навантажень та непохитної продуктивності.

Високоякісні японські подвійні кулькові підшипники
Подвійні кулькові підшипники зменшують тертя при обертанні, забезпечуючи чудове розсіювання тепла та подвоюючи очікуваний термін служби вентиляторів.

Інтелектуальний контролер вентилятора
Використовуючи визначення температури від інтелектуального чіпа, вентилятори починають працювати, коли GPU досягає 60°C, і вимикаються при температурі нижче 50°C. Ефективне охолодження, зниження шуму від вентилятора та подовжений термін служби виробу — все це переваги більш точного контролю температури.

Мідна основа Direct Touch
Гладка мідна основа безпосередньо контактує з графічним процесором, щоб покращити виняткову теплопередачу та покращити розсіювання тепла від VRAM, щоб підтримувати карту в оптимальному стані охолодження.

Посилена задня пластина
Металева задня пластина є надзвичайно жорсткою, щоб посилити плату та запобігти вигину друкованої плати.

Технологія AMD FidelityFX Super Resolution 3
AMD FidelityFX Super Resolution 3 (AMD FSR 3) — це синергія наступного рівня технології тимчасового масштабування AMD і технології інтерполяції AMD Fluid Motion Frames, розроблена для значного підвищення продуктивності з неймовірною якістю зображення в підтримуваних іграх.

Radeon Boost
Radeon Boost забезпечує додаткову продуктивність і покращує плавність гри, коли швидкий рух персонажа на екрані виявляється за допомогою введення користувача.

Radeon Anti-Lag
Менше відставання означає більше перемог. Radeon Anti-Lag зменшує затримку, забезпечуючи надшвидкий час відгуку, що дає вам динамічну перевагу над конкурентами.

Технологія AMD FreeSync
Скористайтеся всіма перевагами графічних карт серії AMD Radeon RX 7000, об’єднавши їх із сертифікованим монітором із підтримкою технології AMD FreeSync, щоб забезпечити виняткову гру без затримок і розривів із високою частотою оновлення, низькою затримкою та приголомшливим HDR.

підтримка VR
DirectX 12
OpenGL
AMD Stream Technology
AMD Eyefinity Technology
AMD Smart Access Memory

Характеристики PowerColor Radeon RX 7800 XT 16Gb FIGHTER

Сімейство графіки AMD
Форм-фактор стандартна
Призначення ігрова
Графічний чіп Radeon RX 7800 XT
Інтерфейс PCI-Express 4.0
Об'єм вбудованої пам'яті 16 ГБ
Тип пам'яті GDDR6
Розрядність шини пам'яті 256 Bit
Частота ядра (Base) 2169 MHz
Частота ядра (Boost) 2475 MHz
Частота пам'яті 19500 MHz
Максимальне число дисплеїв 4
Максимальна роздільна здатність 7680 x 4320
Сумісність з HDCP так
Роз'єми 3 x DisplayPort 2.1
Тип системи охолодження активний
Вид охолодження радіатор
Кількість вентиляторів 3 шт
Роз'єми додаткового живлення 8 + 8 pin
Максимальна споживана потужність 250 Вт
Мінімальна рекомендована потужність блоку живлення 750 Вт
Версія DirectX 1‎2 Ultimate
Версія OpenGL 4.6
Розміри 303 х 128 х 50 мм
(Збірка) Довжина відеокарти, мм 303
(Збірка) Кількість займаних слотів корпусу 3 slot
(Збірка) Наявність низькопрофільної заглушки Немає
Також шукають для стриму