4-канальний AI мережевий відеореєстратор з PoE Dahua DHI-NVR2104-P-I

Код товару: 1086217
Немає в наявності
  • Інформація по Dahua DHI-NVR2104-P-I
  • Виробник: Dahua
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: DHI-NVR2104-P-I
  • Вага: 1.4 кг.
  • Габарити: 40x26x8 см.
  • Короткий опис:

    Мережеві відеореєстратори ідеально підходять для обслуговування IP-камер. До них можна віднести DHI-NVR2104-P. Це модель з PoE-підключенням, 4 каналами та забезпеченням для детального контролю та оцінки зображень. Швидкості вхідного потоку достатньо для одночасної роботи навіть 4K відеокамер. Записувати можна на диск до 6Тб, а доступ до 128 користувачів. Є можливість двосторонньої розмови. Система розпізнає обличчя та порівнює їх із наявними в об'ємній бібліотеці зображеннями. На монітори може виводитися основна інформація про кожну авторизовану людину, яка потрапила до кадру. Існують і відповідні оповіщення при активному захисті периметра. Тривога або подія, що спрацьовують, призводять до автоматичного запису, знімку, повідомлення або відправлення листа.

Опис Dahua DHI-NVR2104-P-I

Опис моделі Dahua DHI-NVR2104-P-I

Dahua DHI-NVR2104-P-I - це 4-канальний IP відеореєстратор, що належить до серії WizSense. Він підтримує максимальну роздільну здатність 12 Мп, передачу живлення по POE і вбудовані функції відеоаналітики, що працюють на базі незалежного AI-чіпа та алгоритмів глибокого навчання.

В основі реєстратора - високорівневий процесор з ОС Linux. До NVR можна підключити до 4 IP камер з максимальною роздільною здатністю 12 Мп. Також, підтримуються формати 8M/5M/4M/3M/2M/720P/D1. Максимальна пропускна здатність відеореєстратора - 80 Мбіт/с. Частота кадрів: 1 канал - 8MP (30 к/с), 4-канали - 1080P (30 к/с).

Пристрій оснащений двома паралельними відеовиходами для відтворення відео на моніторах і телевізорах - HDMI і VGA. Максимальна роздільна здатність HDMI виходу - 4К.

NVR має 2 USB-порти 2.0 для підключення периферійних пристроїв і вбудований інтерфейс RCA (1 аудіовхід і 1 аудіовихід).

Для підключення до мережі є один 100 мегабітний порт RJ-45, який дозволяє переглядати потокове відео, виконувати пошук по архіву, змінювати налаштування віддалено. Також, є 4 порти RJ-45 з PoE (10/100 Мбіт/с) для передачі живлення камерам. Відео зберігаються на HDD диску, з максимальним об'ємом 6 Тб, який підключається через роз'єм SATA Port.

Живлення здійснюється від джерела DC 53 В. Загальна потужність NVR ≤ 10 Вт (без жорсткого диска), загальна потужність PoE становить 38 Вт, максимальна вихідна потужність на один порт 25.5 Вт.

Основне призначення Dahua DHI-NVR2104-P-I

Відеореєстратор Dahua DHI-NVR2104-P-I розроблений для роботи в складі професійних систем спостереження за підприємствами, офісами, а також для моніторингу за фінансовими та освітніми установами, точками продажу і т.д. Призначений для роботи з мережевими відеокамерами, що підтримують запис у високому форматі, а також функції визначення обличчя та захисту периметра.

Особливості Dahua DHI-NVR2104-P-I

Відеореєстратор DHI-NVR2104-P-I має новий призначений для користувача інтерфейс UI 4.0, який враховує звички користувачів, а його функціональні модулі розділені для більшої зручності та розуміння.

NVR дозволяє записувати, переглядати і відтворювати відео з 4K з роздільною здатністю - 3840x2160 пікселів. Запис ведеться постійно, по спрацьовуванню програмного датчика руху, за розкладом або при запуску вручну.

Особливість відеореєстратора - вбудований набір Smart-функцій:

  • всеканальний AI по камері (виявлення і порівняння облич, захист периметра і SMD);
  • 1-канальне виявлення і розпізнавання облич (AI від NVR); або 2-канальний захист периметра (AI від NVR); або 4-канальний SMD (AI від NVR).

Пристрій доповнено функцією SMD Plus (розумна детекція руху), яка використовує алгоритм глибокого навчання для виявлення тривоги, тим самим підвищуючи її точність. Вона розрізняє людей і транспортні засоби на основі виявлення руху і відправляє сигнали тривоги тільки тоді, коли людина або автомобіль перетинає охоронювану територію.

Виявлення облич дозволяє визначати обличчя на відео. Технологія використовує алгоритм глибокого навчання для виявлення, відстеження, оптимізації та захоплення обличчя, а потім зберігає кращий знімок в базу даних.

Розпізнавання облич полягає в тому, щоб визначити захоплене обличчя з цільовими рисами, і порівняти їх з базою даних облич, щоб ідентифікувати об'єкт. Підтримується пошук до 8 зображень облич одночасно, поріг подібності може бути встановлений для кожного зображення обличчя. Є режим "Незнайомець" - при виявленні обличчя, якого немає в базі даних, NVR може відправити тривожне повідомлення, зробити фото або активувати запис відео.

Реєстратор підтримує до 10 баз даних облич з 5000 зображень в загальному. До кожного збереженого обличчя можна додати інформацію: ім'я, стать, дата народження, вік та ін.

Захист периметра проводиться по 2 каналах, забезпечуючи точну класифікацію і розумний пошук за цільовими типам (людина/транспортний засіб). Це знижує помилкові спрацьовування за рахунок розумного визначення поведінки - виявлення вторгнення об'єкта в зону, що охороняється або перетину позначеної лінії.

IP реєстратор використовує інтелектуальне кодування Dahua (Smart H.265+/Smart H.264+) з адаптивним алгоритмом управління швидкістю кодування, що забезпечує значно більшу ефективність стиснення і вищу якість відео, знижуючи при цьому вартість зберігання і ресурси для передачі.

Характеристики Dahua DHI-NVR2104-P-I

Процесор вбудований процесор
Кількість в ящику 10 шт
Розмір упаковки (Ш х В х Г) 360 x 260 x 205 мм
Вага брутто 1.38 кг
Операційна система LINUX
Захист периметра (канали) До 2 каналів захисту периметра
Класифікація об'єктів Розпізнавання людини / транспортного засобу з перетинання лінії і вторгнення
Захист периметра (пошук) Пошук по цільової класифікації (людина, транспортний засіб)
Розпізнавання облич (канали) 1 канал розпізнавання осіб по відеопотоку / 4 каналів розпізнавання осіб по зображенню
Режим розпізнавання облич Виявлення осіб незнайомих людей (не в базі даних осіб пристрої). Поріг подібності можна встановити вручну.
Розпізнавання облич (пошук) Пошук до 8 зображень особи одночасно, поріг подібності може бути встановлений для кожного зображення особи.
Керування базою даних До 10 баз даних осіб з 5000 зображень облич в цілому. Ім'я, стать, день народження, адреса, тип сертифіката, номер сертифіката, країна і регіон і штат можуть бути додані до кожної особи.
Застосування бази даних База даних осіб може бути застосована до відео каналах незалежно. Ім'я, стать, день народження, національність, адреса, посвідчення особи інформація може бути додана до кожного зображення особи
Розпізнавання облич (подія тригера) Голосові підказки, електронна пошта, знімок, запис, тривожний вихід, активація PTZ і т. Д.
IP камери 4 канали
Вхідний потік 80 Мбіт / с
Аудіо інтерфейси Вх / Вих: 1/1, RCA
Двостороння розмова Використовується аудіо вхід / вихід, RCA
Інтерфейси відео виходу 1 HDMI, 1 VGA
Роздільна здатність відеовиходу HDMI, VGA: 3840 x 2160, 1920 x 1080, 1280 x 1024, 1280 x 720, 1024 x 768
Мультиекранний режим 1/4
Відео компресія Smart H.265 + / H.265 / Smart H.264 + / H.264 / MJPEG
Підтримка роздільної здатності 12MP, 8MP, 5MP, 4MP, 3MP, 1080P, 720P, D1
Частота кадрів (головний потік) 1 канал - 8MP (30к / с), 4-каналів - 1080P (30к / с)
Режим запису Ручний, розклад, smart подія
Аудіо компресія PCM/G711A/G711U/G26/AAC
Дія при спрацюванні тригера Спрацювання виходу тривоги, Push повідомлення, електронна пошта, запис, PTZ, тур, знімок, голосова підказка, поради на екрані
Перегляд архіву 1/4
Режим пошуку Час / дата, тривога, рух і точний пошук
Режим резервного копіювання USB-пристрій / мережа
Ethernet 1 RJ-45 порт (10 / 100Mbps)
PoE порти 4 порту
Мережеві протоколи HTTP, HTTPS, TCP / IP, IPv4, IPv6, RTSP, UDP, NTP, DHCP, DNS
Сумісність ONVIF (Profile S), SDK, CGI
Макс. кількість користувачів 128
Мобільні платформи iOS, Android
Внутрішні HDD 1 SATA до 6 Тб
USB 2х USB 2.0
Живлення DC53В, 1.13A
Потужність споживання 10Вт без HDD, 38Вт з PoE
PoE 25.5 Вт на порт
Робоча температура -10 ° C ~ +50 ° C
Вологість 10% ~ 93%
Розміри 205x206x48мм
Вага 500 г
Строк гарантії 24 міс.