Відеореєстратор Dahua DHI-NVR5216-16P-I

Код товару: 1443675
Під замовлення
30520 Грн
  • Інформація по Dahua DHI-NVR5216-16P-I
  • Виробник: Dahua
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: DHI-NVR5216-16P-I
  • Короткий опис:

    Видеорегистратор Dahua DHI-NVR5216-16P-I

Опис Відеореєстратор Dahua DHI-NVR5216-16P-I

Продукти серії Dahua AI використовують найпередовіші технології штучного інтелекту (ІІ), включаючи алгоритми глибокого навчання, які використовуються для розпізнавання транспортних засобів і людей.
Серія Dahua AI підтримує різні види рішень безпеки з безліччю передових можливостей, включаючи розпізнавання осіб, ANPR, збір і аналіз метаданих, підрахунок людей, пошук зображень, лицьової потік, виявлення дорожніх пригод і статистичний аналіз даних про трафік.
Повна лінійка Dahua AI включає мережеві PTZ-відеокамери, мережеві відеореєстратори, сервери, платформи управління та ін. Крім спостереження за світом, можливості глибокого навчання з використанням ІІ дозволяють пристроям знаходити оптимальний шлях для виконання своїх завдань, пропонуючи більш високу гнучкість і точність для кінцевих користувачів .
Серія мережевих реєстраторів Dahua NVR5000-I - розроблена для систем відеоспостереження де деталі мають вирішальне значення. Це професійне NVR має потужний процесор, забезпечує підключення 4K IP камер з роздільною здатністю до 16Мп. Крім того, мережевий відеореєстратор може служити периферійним сховищем, центральним сховищем або резервним сховищем з інтуїтивно зрозумілим контекстним меню для віддаленого управління і контролю.
Продукти серії NVR5000-I використовують технологію структурування відеозображення, засновану на алгоритмі глибокого навчання, забезпечуючи високоточне розпізнавання осіб і захист периметра.
NVR сумісний з багатьма пристроями сторонніх виробників, що робить його ідеальним рішенням для систем відеоспостереження, які працюють незалежно від системи управління відео (VMS).