Відеореєстратор Aspiring Alibi 7

Код товару: 1062968
Немає в наявності
  • Інформація по Aspiring Alibi 7
  • Виробник: Aspiring
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Alibi 7
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 15x10x10 см.
  • Короткий опис:

    FullHD (1920x1080), GC 2395, немає, 170°, так, так, 2,35″ IPS, 200mAh, Так, microSD до 64Gb, G-Sensor, Wi-FI, 60г, чорний

Опис Aspiring Alibi 7

Компактний Aspiring Alibi 7, оснащений Wi-Fi, простий в управлінні і бездоганно виконує всі необхідні завдання. Наявність в цьому автомобільному приладі бездротового передавача даних полегшує його експлуатацію - тепер немає необхідності виймати карту пам'яті, щоб перенести відзнятий матеріал на ПК або телефон. Розмір ЖК-дисплея реєстратора дозволяє з комфортом здійснювати налаштування і переглядати отримане відео.

Копіювання відеороликів

Копіювання роликів по Wi-Fi. Ось тут то і вступають в справу бездротові технології! Wi-Fi. З'єднання дозволяє копіювати будь-ролик відразу собі в смартфон. При цьому не потрібно шукати ноутбук або другу карту пам'яті. Запис залишається у вас на смартфоні, де її можна буде переглянути в будь-який момент. Смартфон із записом аварії складніше втратити, а якщо скопіювати на планшет - то на великому екрані буде видно більше деталей.

Перегляд роликів через Wi-Fi

Крім швидкого переміщення файлів, Wi-Fi дозволяє переглядати потокове відео з автомобільного реєстратора: як в режимі реального часу так і вже записані ролики. Ця функція, по-перше, дозволяє дивитися записи в кращій якості, а по-друге - дозволяє відмовитися від екрану на пристрої.

Для кожного відеореєстратора з Wi-Fi можна завантажити додаток, в якому вам будуть доступні такі основні функції, як перегляд, копіювання роликів, настройки відеозапису, запис звуку та ін. Додатки завжди безкоштовне і доступно на різних платформах.

Сенсор GC 2395 забезпечує високу якість зйомки, а продуктивний процесор відповідає за достатню швидкість відеопотоку - 30 кадрів / сек. Відеореєстратор, відповідно до сучасних вимог до аналогічних гаджетам, веде циклічну запис заданим тимчасовим інтервалом. При повному заповненні пам'яті авторегістратора, неактуальні файли стираються і автоматично замінюються новими. Купити дане функціональне пристрій необхідно кожному учаснику руху.

Характеристики Aspiring Alibi 7

Максимальна роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
Кількість камер 1
Сенсор GC 2395
Вбудований GPS немає
Частота відео 30 кадрів/с
Формат відео MP4
Об'єктив, фокусна відстань f2.2, f = 2.78 мм
Інфрачервона підсвітка немає
Можливість повороту камери так
Порти і роз'єми microUSB
Відображення дати Так
Циклічний запис так
Особливості Wi-FI
Діапазон робочих температур від -20 до +50
Вбудований екран Є
Також шукають з широким кутом огляду
Кут огляду камери 170°
Зовнішній екран 2,35″ IPS
Підтримка карт пам'яті microSD до 64Gb
Запис звуку так
Джерело живлення 200mAh
Розміри 75 x 45 x 35 мм
Вага 60г
Колір чорний