Відеореєстратор Aspiring Aspiring Reflex 7

Код товару: 1164269
Немає в наявності
  • Інформація по Aspiring Aspiring Reflex 7
  • Виробник: Aspiring
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Aspiring Reflex 7
  • Вага: 0.25 кг.
  • Габарити: 20x10x10 см.
  • Короткий опис:

    FullHD (1920x1080), немає, 170°, так, немає, 9.66″, вбудований акумулятор, Так, microSD до 64Gb, виносна камера, Циклічний запис, G-Sensor(датчик удара), Автоматичний запис при включенні живлення, 2 камери запису, Вбудований мікрофон і динамік, Відображення часу та дати, Встроеный аккумулятор, 297 г, чорний

Опис Aspiring Aspiring Reflex 7

Зручний у використанні автомобільний відеореєстратор, виконаний у форм-факторі дзеркала заднього виду - Aspiring REFLEX 7. Реєстратор має високу якість зйомки вашої поїздки, працює на чіпсеті GPCV6247 і має легко настроюється поворотний об'єктив з кутом огляду до 170 градусів.

Дисплей на все дзеркало заднього виду - 9.66 дюймів. У комплектації є універсальні кріплення, які допоможуть встановити реєстратор на будь-який штатний автомобільний дзеркало заднього виду.

Двоканальний режим запису, в якому реалізована функція вибору зображення з передньої і задньої камер - ви можете самостійно вибрати з якою камери вам необхідно транслювати зображення на основному екрані.

Друга камера (вона ж - камера заднього виду), що входить в комплект, допомагає паркуватися заднім ходом.

Функція WDR

Функція WDR знижує кількість затемнених і засвічених зон в кадрі. Це дозволяє збільшити якість зйомки при зустрічному сонячному світлі, а також в темний час доби.

MICRO SD до 64 ГБ

Пристрій підтримує карти пам'яті Micro SD об'ємом до 64 ГБ. Це дозволить вам не турбується про те, чи вистачить пам'яті для необхідного відео.

Датчик удару

Відеореєстратор оснащений G-сенсором з можливістю настройки чутливості. Пристрій автоматично захистить поточний відеофайл від перезапису в разі небезпечного маневру, різкого гальмування або удару.

Додаткова камера

У комплект відеореєстратора входить додаткова камера, яка володіє кутом огляду 110 ° і може використовуватися для відеофіксації обстановки позаду або в салоні автомобіля. Корпус камери має ступінь захисту від пилу і вологи IP65, що дозволяє встановити її як всередині автомобіля, так і зовні.

Характеристики Aspiring Aspiring Reflex 7

Особливості Циклічний запис
Максимальна роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
Кількість камер 2
Вбудований GPS немає
Також шукають з широким кутом огляду
Частота відео 30 кадрів/с
Формат відео MOV
Інфрачервона підсвітка немає
Порти і роз'єми miniUSB
Циклічний запис так
Діапазон робочих температур від -20 до +50
Вбудований екран Є
Кут огляду камери 170°
Зовнішній екран 9.66″
Підтримка карт пам'яті microSD до 64Gb
Запис звуку так
Відображення дати Так
Джерело живлення вбудований акумулятор
Можливість повороту камери немає
Розміри 260 x 71 x 36 мм
Вага 297 г
Колір чорний