Відеореєстратор Gazer F725

Код товару: 937215
Немає в наявності
  • Інформація по Gazer F725
  • Виробник: Gazer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: F725
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 20x10x5 см.
  • Короткий опис:

    FullHD (1920x1080), 1/3”, немає, 140°, так, 360°, без екрана, підкурювач + акумулятор, microSDXC, до 128GB, WDR, GPS - опціонально, G-Sensor, Wi-FI, 42 г, чорний

Опис Gazer F725

Інноваційний Full HD відеореєстратор з OBD II під'єднанням і функцією діагностики автомобіля, GPS і Wi-Fi з унікальним додатком Gazer Dashcam IoV (Internet of Vehicles). Тепер ви зможете стежити за станом вашого автомобіля, налаштовувати роботу режиму охоронного відеоспостереження, аналізувати кожну поїздку по карті, витраті палива, майстерності вашого водіння, зберігати відео і миттєво ділитися роликами в соціальних мережах, зберігати записи у хмарному сховищі і використовувати Ваш смартфон як Head- UP Display (HUD) з проекцією на лобове скло.

Ключові переваги:



  • Під'єднання живлення і діагностика автомобіля по OBD II роз'єму

  • GPS з фіксацією маршрутів і відображенням їх на карті

  • ADAS другого покоління, включаючи FCWS і LDWS

  • Можливість збереження записів у соціальну мережу Gazer і даних про поїздку у хмару

  • Wi-Fi з додатком «Gazer Dashcam IoV» для Android і iPhone

  • Режим Head-UP Display (HUD) з проекцією на лобове скло

  • Full HD c кутом огляду 140 ° і WDR

  • Охоронний запис на парковці і G-сенсор

  • Підтримка карт пам'яті до 128 Gb


Відеореєстратор покоління «Інтернет машин» (IoV)

Gazer F725 - це мініатюрний відеореєстратор від компанії Gazer, що має унікальну інтеграцію з CAN шиною автомобіля. Розміри відеореєстратора складають усього 78x32x38 мм, що робить його абсолютно непомітним у салоні. Фіксація реєстратора на лобове скло здійснюється за допомогою 3М кріплення, а сам реєстратор можна легко зняти. Саме кріплення має кут повороту на 360 градусів, не обмежуючи свій пристрій і миттєва зміна напряму зйомки в разі потреби. На корпусі реєстратора розміщені комутаційні роз'єми для під'єднання живлення, також на корпусі розміщена кнопка ввімкнення/вимкнення живлення.


OBD II модуль під'єднання з GPS антеною

Реєстратор підтримує під'єднання опціонального OBD II модуля з GPS антеною ACG-OBD, який фіксує по кожному окремому маршруту руху автомобіля: координати місця розташування і пройдені відстані, поточну швидкість і середню швидкість, витрату палива і витрачену кількість палива за поїздку, час у дорозі, обороти двигуна, і оцінює рівень майстерності водія, виставляючи оцінку в балах. У мобільному додатку «Gazer Dashcam IoV» ви зможете переглянути маршрут руху автомобіля на карті Google, який прив'язаний до збережених відеозаписів.


Маючи доступ до всіх даних автомобіля через діагностичний роз'єм OBD II, водій зможе отримати інформацію про будь-які несправності і помилки систем авто максимально своєчасно, і бути впевненим у повній справності свого автомобіля. А якщо несправність усе-таки виникла - ви дізнаєтеся про це негайно, і зможете звернеться в сервіс для усунення несправностей, надавши дані попередньої діагностики з відеореєстратора Gazer F725. Функція діагностики запускається з програми Gazer Dashcam IoV, і дозволяє перевірити більшість основних параметрів, починаючи з напруги бортової мережі і температури охолоджуючої рідини і закінчуючи тиском у паливній рейці і статус «лямбда» датчиків, положення дросельної заслінки, температуру і тиск повітря на впуску, навантаження двигуна і багато іншого.


ADAS другого покоління і функція SpeedCam

Функція ADAS дозволяє попереджати водія звуковим сигналом про небезпеку зіткнення з авто, що іде попереду, FCWS і про перетин смуги руху LDWS, а її друге покоління в реєстраторах Gazer з інтелектуальними настройками зробило даний асистент дійсно ефективним, що підвищує безпеку руху. Якщо ваш автомобіль почав різко зближуватися з тим, що їхав попереду, і ви не знижуєте швидкість - відеореєстратор подасть застережливий звуковий сигнал. Ця функція мінімізує ризик зіткнення в тому разі, якщо водій на мить відволікся від дорожньої ситуації. При перетині смуги дорожнього руху, а точніше знаходження на смузі більше трьох секунд F725 попереджає водія звуковим сигналом про небезпеку ситуації. У мобільному додатку Gazer Dashcam IoV можливо налаштувати як чутливість функцій, так і швидкість при якій асистенти починають працювати.


Функція SpeedCam, що працює з опціональним ACG-OBD модулем, дозволяє попереджати водія звуковим сигналом про об'єкти POI. У відеореєстраторі збережена база даних GPS координат різних об'єктів, включаючи стаціонарні радари і камери (Стрілка, TruCam і інші), а також: лежачих поліцейських, крутих поворотів, шкіл та садочків і т.д. При наближенні вашого автомобіля до одного з об'єктів, відеореєстратор з GPS координатами визначає відстані до об'єкта і попереджає водія звуковим сигналом заздалегідь. Базу даних об'єктів можливо оновити самостійно, і відредагувати за власними уподобаннями. 


Збереження відео у хмару і соціальна мережа Gazer

Уперше у відеореєстраторах Gazer застосовується функція збереження відеозаписів у хмарне сховище. Власник відеореєстратора Gazer F725 може зберегти будь-який відеофрагмент безпосередньо у хмару, яка одночасно є і соціальною мережею власників відеореєстраторів Gazer у всьому світі. Вам більше не доведеться турбуватися про зберігання важливих для вас відеофрагментів вашого реєстратора - хмарне сховище Gazer абсолютно безкоштовно і надійно зберігає ваше відео, розміщуючи його в стрічці для всіх власників відеореєстраторів Gazer і користувачів додатка Gazer Dashcam IoV.


Реєстратор з Wi-Fi і додаток Gazer IoV

З реєстратором Gazer F725 не потрібно кожен раз витягувати карту пам'яті, щоб скопіювати потрібний файл. Завдяки наявності вбудованого Wi-Fi модуля ви легко зможете під'єднати реєстратор до смартфону і працювати з відеозаписами прямо на телефоні. Приємною функцією при цьому буде наявність Direct Wi-Fi, з якої при під'єднанні до реєстратора мобільний інтернет на смартфоні продовжує працювати без інтуїтивного перемикання пристрою на Wi-Fi з'єднання з інтернетом (лише для Android пристроїв).


Встановивши фірмовий додаток Gazer Dashcam IoV і під'єднавши смартфон до F725 у вас з'являється повний доступ до всіх налаштувань відеореєстратора, а також до відео, інформації про поїздку і стану автомобіля після діагностики пристроєм. Завдяки Gazer Dashcam IoV ви зможете зберігати відеозаписи про поїздку прямо у Ваш смартфон, а також відстежувати дані про всі поїздки, які закріплені за відзнятим відео. Детальне налаштування режиму паркування (за ударом або TimeLapse з налаштуванням fps), пароль відеореєстратора, увімкнення/вимкнення мікрофона, поворот зображення головної камери, дзеркальне відображення другої камери, гучність сповіщень, одиниці вимірювання швидкості-відстані-літражу, роздільна здатність відео та інше. Можливість оперативно ділитися відео в популярних соціальних мережах і месенджерах також буде доступна завдяки використанню фірмового додатка Gazer Dashcam IoV.


Режим Head-UP Display з проекцією на лобове скло

Використання смартфона як проектора на лобове скло стало можливим з режимом HUD у мобільному додатку «Gazer Dashcam IoV». При розміщенні вашого смартфона на торпедо авто ви можете отримувати всю інформацію про швидкість, час у дорозі, обороти двигуна, середню швидкість, пройдену відстань, температуру двигуна і витрату палива.

Ця функція здійснюється шляхом віддзеркалення зображення вашого смартфона і відображення його на лобове скло. Ця функція працює при під'єднанні реєстратора через опціональний модуль ACG-OBD.


Бездоганна якість зйомки з технологією WDR

Gazer F725 забезпечує бездоганну якість зйомки завдяки потужним характеристикам апаратної і програмної частин пристрою. Модель проводить запис у реальній роздільній здатності Full HD (1920x1080) із широким кутом огляду 140° для повноцінного охоплення проїзджої частини в кадрі. Застосування висококласної скляної оптики із шестишаровою просвітленою лінзою об'єктива і великою апертурою F1.8 дозволило досягти максимальної чіткості і деталізації зображення навіть в умовах слабкої освітленості. Такі характеристики забезпечують вражаючу якість запису в будь-який час доби.


У Gazer F725 реалізована технологія автоматичного вирівнювання експозції WDR (широкий динамічний діапазон). Дана технологія незамінна в охоронних системах відеоспостереження, критичних до наявності важливих деталей на зображенні. Сьогодні ж функція WDR - одна з найбільш затребуваних в автомобільних відеореєстраторах. При різких перепадах освітлення (при виїзді з тунелю, русі авто проти світла та іншого) дана технологія дозволить уникнути «сліпих» ділянок на відео. Об'єкти, які під час зйомки були занадто засвічені або навпаки - потрапили в тінь, завдяки технології WDR на відеозаписах залишаться чіткими та інформативними.


Охоронний запис на парковці і G-сенсор

Щоб у найважливіший момент відео було збережено, у реєстраторі Gazer F725 реалізований G-сенсор. Датчик фіксує різкі повороти, гальмування або удари та автоматично захищає відеофайл тривалістю 15 сек. (10 сек. до спрацьовування G-сенсора + 5 сек. після спрацьовування) від перезапису і поміщає його в окрему папку на карті пам'яті. Режим охоронного запису на парковці доступний при використанні опціонального ACG-OBD модуля, реєстратор переходить у даний режим при вимкненні двигуна. Далі девайс починає здійснювати зйомку з уповільненою частотою кадрів у режимі Time-Lapse з обраною частотою кадрів, що забезпечує ефективний моніторинг обстановки навколо авто під час паркування з економною витратою місця на карті пам'яті. Якщо в такому режимі спрацює G сенсор - реєстратор перейде в режим нормального запису 30 к/с і зніме відеоролик тривалістю 3 хвилини, потім знову повернеться в режим Time-Lapse. Щойно ви запустите двигун реєстратор автоматично повернеться до звичайного режиму роботи. Даний режим роботи налаштовується в додатку «Gazer Dashcam IoV». Там же відбудеться налаштування контролю рівня заряду акумуляторної батареї автомобіля, при досягненні конкретного значення - реєстратор завершить свою роботу і не буде споживати струм для успішного запуску авто.


Робота в режимі необслуговування і підтримка карт 128 ГБ

Мініатюрний реєстратор Gazer F725 працює в режимі необслуговування, а водію не потрібно буде кожного разу запускати його в режим запису або вимикати: робота пристрою повністю автоматизована і ведеться синхронно з увімкненням / вимкненням двигуна. Завдяки функції циклічного запису, зйомка здійснюється безперервно, незалежно від заповнення карти пам'яті. Наявність акумуляторної батареї 400 мА*год дозволяє відеореєстратору коректно зберегти останні відеофайли і завершити зйомку.


Для забезпечення максимально тривалого архіву записів, відеореєстратор Gazer F725 підтримує карту пам'яті microSDXC об'ємом до 128 ГБ, що безумовно є топовим показником серед всіх відеореєстраторів.


Переваги комплектації

Як і всі реєстратори Gazer, модель Gazer F725 відрізняється багатою комплектацією. Набір поставки включає не лише все необхідне для під'єднання і подальшої експлуатації, але і порадує власника додатковими бонусами.

 

Характеристики Gazer F725

Максимальна роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
Сенсор 1/3”
Вбудований GPS немає
Формат відео MP4
Об'єктив, фокусна відстань 6-шаровий, скляний, з просвітленою лінзою й апертурою F1.8
Кут огляду камери 140°
Інфрачервона підсвітка немає
Можливість повороту камери 360°
Зовнішній екран без екрана
Джерело живлення підкурювач + акумулятор
Порти і роз'єми microUSB
Циклічний запис так
Особливості Wi-FI
Діапазон робочих температур від 0 до +60 °C
Розміри 78 х 32 х 38 мм
Вбудований екран Немає
Також шукають з широким кутом огляду
Частота відео 30 кадрів/с
Кількість камер 1
Підтримка карт пам'яті microSDXC, до 128GB
Запис звуку так
Вага 42 г
Колір чорний