Видеорегистратор Gazer F725

Код товару: 1177579
Немає в наявності
  • Інформація по Gazer Gazer F725
  • Виробник: Gazer
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: Gazer F725

Опис Видеорегистратор Gazer F725

Ключові переваги:
Підключення живлення та діагностика автомобіля за допомогою OBD II роз"єму*
GPS* з фіксацією маршрутів і відображенням їх на карті
ADAS другого покоління, включаючи FCWS і LDWS
Можливість збереження записів в соціальній мережі Gazer і даних про поїздку в хмарне сховище
Wi-Fi з додатком «Gazer Dashcam IoV» для Android та iPhone
Режим Head-UP Display з проекцією на лобове скло
Full HD реєстратор з WDR
Охоронний запис на парковці та G-сенсор
Підтримка карт пам"яті до 128 Gb
Відеореєстратор покоління «Інтернет машин» (IoV)
Gazer F725 – це мініатюрний відеореєстратор від компанії Gazer, що має унікальну інтеграцію з CAN шиною автомобіля. Розміри відеореєстратора складають всього 78x32x38mm, що робить його абсолютно непомітним в салоні. Фіксація реєстратора на лобове скло здійснюється за допомогою 3М кріплення, а сам реєстратор можна легко зняти. Саме кріплення має кут повороту на 360 градусів, що дозволить миттєво змінити напрямок зйомки у разі потреби. На корпусі реєстратора розміщені комутаційні роз"єми для підключення живлення, а також кнопка включення\виключення живлення пристрою.

OBD II модуль підключення з GPS антеною
Реєстратор підтримує підключення опціонального OBD II модуля з GPS антеною ACG-OBD, який фіксує по кожному окремому маршруту руху автомобіля: координати місця розташування і пройдену відстань, поточну та середню швидкість, загальну витрату палива й витрачену кількість палива за поїздку, час у дорозі, обороти двигуна, оцінює рівень майстерності водія, виставляючи оцінку в балах. У мобільному додатку «Gazer Dashcam IoV» ви зможете переглянути маршрут руху автомобіля на карті Google, який прив"язаний до збережених відеозаписів.

Маючи доступ до всіх даних автомобіля через діагностичний роз"єм OBD II, водій зможе отримати інформацію про будь-які несправності та помилки системи авто максимально своєчасно і буде впевненим в повній справності свого автомобіля. А якщо несправність все-таки виникла – ви дізнаєтеся про це негайно, та зможете звернутися в сервіс для усунення несправностей, надавши дані попередньої діагностики з відеореєстратора Gazer F725. Функція діагностики запускається з програми Gazer Dashcam IoV, та дозволяє перевірити більшість основних параметрів, починаючи з напруги бортової мережі та температури охолоджуючої рідини і закінчуючи тиском у паливній рейці та статусі «лямбда» датчиків, положення дросельної заслонки, температуру й тиск повітря на впуску, навантаження двигуна тощо.

ADAS другого покоління
Функція ADAS дозволяє попереджати водія звуковим сигналом про небезпеку зіткнення з авто по-переду – FCWS і про перетин смуги руху – LDWS, а її друге покоління в реєстраторах Gazer з інтелектуальними настройками зробило даний асистент дійсно ефективним для підвищення безпеку руху. Якщо ваш автомобіль почав різко зближуватися з авто, що рухаєтьс по-переду, і ви не знижуєте швидкість – відеореєстратор подасть застережний звуковий сигнал. Ця функція мінімізує ризик зіткнення в тому випадку, якщо водій на мить відволікся від дорожньої ситуації. При перетині смуги дорожнього руху, а точніше знаходження на смузі більше трьох секунд F725 попереджає водія звуковим сигналом про небезпеку ситуації. У мобільному додатку Gazer Dashcam IoV є можливість налаштувати рівень чутливості функції та швидкість при якій асистенти починають працювати.

Збереження відео в соціальну мережу Gazer і даних про поїздку в хмару
Власник відеореєстратора Gazer F725 може зберегти будь-яке відео в соціальну мережу Gazer. Більше не доведеться турбуватися про місце для зберігання важливих фрагментів відео відеореєстратора - соцмережа Gazer абсолютно безкоштовно і надійно зберігає записане відео, розміщуючи його в стрічці для всіх власників відеореєстраторів Gazer і користувачів додатка Gazer Dashcam IoV. Обмежень в кількості і обсязі відео в соцмережі немає. Перед завантаженням, власник реєстратора може відредагувати відео, накласти музику, фільтри або ввести текст.

Дані про поїздку (швидкість, обороти двигуна, час у дорозі, маршрут пересування) зберігаються в хмарне сховище.

Реєстратор з Wi-Fi та додаток Gazer Dashcam IoV
З реєстратором Gazer F725 не потрібно кожен раз виймати карту пам"яті, щоб скопіювати потрібний файл. Завдяки наявності вбудованого Wi-Fi модуля ви легко зможете підключити реєстратор до свого смартфону та працювати з відеозаписами просто на телефоні.
Встановивши фірмовий додаток Gazer Dashcam IoV та підключивши смартфон до F725 у Вас з"являється повний доступ до всіх налаштувань відеореєстратора, а також до відео, інформації про поїздку та стан автомобіля після діагностики пристроєм. Завдяки Gazer Dashcam IoV ви зможете зберігати відеозаписи в Ваш смартфон, а також відстежувати дані про всі поїздки, які закріплені за відзнятим відео. Детальне налаштування режиму парковки (під час удару або Time-Lapse з налаштуванням fps), пароль відеореєстратора, включення\виключення мікрофону, поворот зображення головної камери, одиниці вимірювання швидкості-відстані-літражу, роздільна здатність відео тощо. Можливість оперативно ділитися відео в популярних соціальних мережах і месенджерах так само буде доступна завдяки використанню фірмового додатка Gazer Dashcam IoV.

Режим Head-UP Display з проекцією на лобове скло
Використання смартфона як проектора на лобове скло можливе з режимом HUD в мобільному додатку «Gazer Dashcam IoV». При розміщенні вашого смартфона на торпедо авто ви можете отримувати всю інформацію про швидкість, час в дорозі, оберти двигуна, середню швидкість, пройдену відстань, температуру двигуна та витрату палива.

Характеристики Видеорегистратор Gazer F725

Основные характеристики
Количество камер 1
Разрешение записи 1920x1080
Сенсор, мегапикселов 12
Угол обзора камеры, ° 140
Дисплей Нет
Карта памяти MicroSD до 128 ГБ
Встроенная память нет
Встроенный микрофон есть
Датчик движения есть
Ночной режим нет данных
Способ активации записи видео при включении двигателя
Формат видео H.264/MP4
Порты и разъемы Micro-USB
Wi-Fi есть
Наличие GPS есть
Питание от прикуривателя/аккумулятор
Емкость аккумулятора 400 мАч