Відеореєстратор Globex GE-114W

Код товару: 1128651
Є в наявності
1815 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 1815грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Globex GE-114W
  • Виробник: Globex
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GE-114W
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 15x12x8 см.
  • Короткий опис:

    FullHD (1920x1080), CMOS, є, 140°, так, 360°, 2.0" TFT, підкурювач + акумулятор, Так, microSD, датчик руху, монітор паркування, G-Sensor, GPS, Відображення часу та дати, 55 г, чорний

Опис Globex GE-114W

Відеореєстратор Globex GE-114W - це сучасна модель магнітної серії автомобільних реєстраторів від Globex. Відеореєстратор виконаний в лаконічному, пластиковому корпусі класичного чорного кольору і гармонійно виглядає в салоні будь-якого авто.

Особливою відзнакою Globex GE-114W є наявність функції Radar Detector (радар детектор). За допомогою даної функції власник пристрою завжди буде попереджений про місцезнаходження камер контролю руху на дорогах. Пристрій повідомить про це заздалегідь, тим самим убезпечивши водія від порушення правил дорожнього руху і отримання штрафів.

У програмне забезпечення Globex GE-114W додано перелік камер контролю дорожнього руху на території України. Доповнення списку координат (розташування камер відстеження швидкості) буде відбуватися за допомогою постійного оновлення ліцензійного програмного забезпечення. Голосовий супровід проводиться українською / російською мовами.

Одна з переваг Globex GE-114W - наявність поворотного (на 360 °), магнітного кріплення з подачею харчування, яке дозволяє власникові максимально комфортно користуватися пристроєм в повсякденному житті.

GPS логгер

Наявність функції GPS в Globex GE-114W надає власнику можливість фіксувати відео, яке буде містити додаткову інформацію про місцезнаходження і швидкості автомобіля.

Дозвіл FullHD

Відеореєстратор дає можливість власнику знімати відео з роздільною здатністю FullHD (1920 * 1080, швидкість 30 кадрів в секунду, формат - MOV).

Кут огляду 140 °

Ширококутний об'єктив основної камери з кутом огляду 140 ° охоплює 4 смуги дорожнього руху.

Дисплей 2.0 дюймів

За допомогою TFT LCD екрани розміром 2.0 дюйма, власник легко може управляти пристроєм і комфортно переглядати відеозаписи відразу на місці події, щоб запобігти можливим непорозумінням.

Українська мова

Меню відеореєстратора Globex GE-114W підтримує українську мову.

Циклічна запис (Loop Recording)

Відеореєстратор підтримує функцію циклічної запису, яка дозволяє перезаписувати відео поверх раніше записаного, що дає можливість власнику довгий період часу користуватися картою пам'яті без зупинки запису.

Датчик удару (G-Sensor)

Датчик удару - це трехосевой датчик механічних впливів, який забезпечує автоматичне збереження від перезапису файлів, записаних в моменти різких прискорень / гальмувань або зіткнень автомобіля.

Датчик руху (Motion Detection)

Датчик руху дозволяє GLOBEX GE-114W включати відеореєстратор і проводити запис тільки при русі об'єктів перед автомобілем. Ця функція дає можливість зафіксувати все, що відбувається перед автомобілем і, при цьому, значно економить місце на карті пам'яті пристрою.

Монітор паркування (Parking Monitor)

Захист будь-якого автомобіля при паркуванні. Відеореєстратор автоматично включається при спрацьовуванні датчика удару (погойдування автомобіля, поштовх або удар) і робить запис того, що відбувається в зоні огляду відеореєстратора.

Зарядний пристрій з 2 USB-роз'ємами

Покращене зарядний пристрій з 2-ма USB роз'ємами 2.1A / 1.0A, для одночасного підключення відеореєстратора і підзарядки мобільного гаджета.

Карта пам'яті

Рекомендується використовувати карту пам'яті формату micro SDHC, класом Class 6 і вище, ємністю до 128 ГБ.

Дата, час та мікрофон

Дані функції в Globex GE-114W дозволять автовласникові фіксувати дату і час створення відеозапису / фото, а також фіксувати звук в салоні автомобіля. Надалі, зафіксовані дані можна використовувати в процесі вирішення спірних ситуацій на дорозі.

Характеристики Globex GE-114W

Особливості монітор паркування
Максимальна роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
Кількість камер 1
Сенсор CMOS
Вбудований GPS є
Частота відео 30 кадрів/с
Формат відео MOV
Об'єктив, фокусна відстань f/1.8
Інфрачервона підсвітка немає
Порти і роз'єми miniUSB
Циклічний запис так
Діапазон робочих температур від -20 до +50
Вбудований екран Є
Також шукають з широким кутом огляду
Кут огляду камери 140°
Зовнішній екран 2.0" TFT
Підтримка карт пам'яті microSD
Запис звуку так
Відображення дати Так
Джерело живлення підкурювач + акумулятор
Можливість повороту камери 360°
Вага 55 г
Колір чорний