Відеореєстратор Xiaomi 70mai Smart Dash Cam Pro Plus (Midrive A500)

Код товару: 1128863
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi Midrive A500
  • Виробник: Xiaomi
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: 70mai Smart Dash Cam Pro Plus
  • Код виробника: Midrive A500
  • Вага: 0.13 кг.
  • Короткий опис:

    5 Mpx, 140°, 2.0" TFT, microSDXC, до 256GB, да, micro USB, Так, підкурювач + USB, режим паркування, 83 x 60.5 x 37.9 мм, чорний

Опис Xiaomi 70mai Smart Dash Cam Pro Plus

Відеореєстратор 70mai A500 Dash Cam Pro Plus - відмінний помічник для водіїв

Автомобільна камера 70mai A500 Dash Cam Pro Plus призначена для створення комфорту і безпеки водія і пасажирів. У відеореєстраторові використовується двоядерний процесор HiSilicon. Можливість підключення до Wi-Fi дозволяє виконувати необхідні настройки в спеціальному додатку 70mai. Камера, обладнана датчиком удару, буде спрацьовувати при ударі і миттєво збереже записаний матеріал. Пристрій розміром 87,5 x 53 x 18 мм харчується від акумулятора ємністю 500 мАг.

Бездоганна якість зйомки

Автомобільна камера 70mai A500 Dash Cam Pro Plus побудована на базі двоядерного процесора HiSilicon і сенсора Sony з дозволом до 5Mpx. Незалежно від погодних умов, туману, дощу і часу доби, відеореєстратор передає качест-венний ін-форматі-ний відео-сигнал. Камера безперервно регулює експозицію під час зйомки. Об'єктив дозволяє користувачам фіксувати номери автомобілів і все, що відбувається на проїжджій частині, в межах 140 градусів на відстані близько 70 метрів. Роздільна здатність камери - 2592x1944 2,5K.

Безпека понад усе

Автомобільна камера 70mai A500 Dash Cam Pro Plus оснащена вдосконаленою системою допомоги водієві ADAS. За допомогою вібрацій, повідомлень на сенсорному екрані або звуків, система попереджає водія про виїзд на смугу, а також сповіщає про небезпеку на дорозі. Програмне забезпечення працює безперервно - як під час руху, так і при зупинці.

Моніторинг у вашій машині

Високий рівень відеореєстратор 70mai A500 Dash Cam Pro Plus фіксує обстановки на дорозі і всередині авто. Хочете знати, скільки кілометрів ви проїжджаєте і скільки часу займає поїздка за певним маршрутом? Автомобільна камера 70mai Dash Cam Pro Plus буде записувати і зберігати для вас всі дані про місцезнаходження і швидкості, які ви можете зручно переглянути за допомогою програми. Відеореєстратор захистить ваш автомобіль від шахраїв і вирішення спірних дорожніх ситуацій. Поки автомобіль знаходиться на стоянці, камера буде детально фіксувати те, що відбувається навколо і вдень і вночі. Якщо хтось навмисно або випадково зашкодить ваш транспортний засіб, автоматично спрацює датчик удару і камера почне запис. А коли ви сядете в машину, пристрій повідомить вам, що варто подивитися записане відео. Відеореєстратор оснащений 2-дюймовим РК-екраном з механічними кнопками управління.

Компактний дизайн і легка установка

Автомобільна камера 70mai A500 Dash Cam Pro Plus відрізняється мінімалістичним і сучасним дизайном. Вона вдало впишеться в інтер'єр будь-якого автомобіля. На одній стороні пристрою є слот для установки карти пам'яті microSD об'ємом до 64 ГБ, а також порт USB, за допомогою якого можна заряджати пристрій через автомобільний зарядний пристрій або акумулятор.

Характеристики Xiaomi 70mai Smart Dash Cam Pro Plus

Виробник Xiaomi
Модель 70mai Smart Dash Cam Pro Plus
Артикул Midrive A500
Роздільна здатність камери 5 Mpx
Кут огляду камери 140°
Зовнішній екран 2.0" TFT
Підтримка карт пам'яті microSDXC, до 256GB
Запис звуку да
Відеовихід micro USB
Відображення дати Так
Джерело живлення підкурювач + USB
Особливості режим паркування
Розміри 83 x 60.5 x 37.9 мм
Колір чорний