Холодильник Kaiser K64800AD

Код товару: 1085798
Немає в наявності
  • Інформація по Kaiser K64800AD
  • Виробник: Kaiser
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: K64800AD
  • Вага: 48.1 кг.
  • Габарити: 65x88x63 см.
  • Короткий опис:

    вбудовуваний, шафа-вітрина, Загальний об'єм холодильника - 116 л, Система розморожування No Frost (Frost Free) - без No Frost, B, поршневий, Корисний об'єм холодильної камери - 116 л, Полки холодильної камери - 8 шт, Корисний об'єм морозильної камери - відсутній, 42 дБ, 82 см, 59.5 см, 57 см, 49 кг, Колір - чорний

Опис Kaiser K64800AD

Стильний холодильник для алкоголю

 Холодильник Kaiser K64800AD виконаний у вигляді стильного пристрою, який призначений для зберігання алкоголю. Він має дизайн серії Art Deco, в якому вдало поєднується чорна основа з бронзовими акцентами. При цьому його фронтальна частина зроблена прозорою, за рахунок чого холодильник набуває вишуканий зовнішній вигляд і відкриває повний огляд на вміст. 

 Зони для вина і пива
 В даному холодильнику можна зберігати як вино, так і пиво в потрібних для кожного типу напою умовах. При цьому всередині камери є дві окремі температурні зони, які відмінно тримають заданий градус. Витриманий в певних умовах алкоголь завжди краще того, який дозріває в стихійному порядку. 

 Дерев'яні і металеві полички
 Внутрішні поперечини зроблені у вигляді дерев'яних і металевих полиць, які мають відділення під кожну з пляшок, що зберігаються всередині. Дерево не створює температурних перепадів, тому що воно нейтрально, метал ж навпаки утримує холод. Зовнішнє оформлення також тільки виграє від такого рішення. Міцність поличок дозволяє розташувати всередині 20 стандартних ємностей вина і 63 з пивом.

 Циркуляційний вентилятор
 Застосування вентилятора, який поширює повітря всередині, сприяло тому, що техніка підтримує єдиний градус в кожній зоні без особливих зусиль. Стабільне оновлення повітряної маси дозволить їй завжди бути свіжою і нейтральної по аромату. 

 Захист від ультрафіолету
Двері зроблені з урахуванням того, що крізь них може проходити сонячне світло. Саме тому внутрішні ізолюючі шари відсівають ультрафіолетове випромінювання, не даючи йому порушити цілісність напоїв всередині. 

Мінімальний рівень шуму
Функціонування холодильника тісно взаємопов'язано з комфортом, який він забезпечує не тільки всередині, а й навколо себе. Саме тому модель зроблена практично безшумної - 42 дБ її максимум.

Характеристики Kaiser K64800AD

Система розморожування No Frost (Frost Free) без No Frost
Холодоагент R600a
Спосіб установки вбудовуваний
Тип холодильника шафа-вітрина
Загальний об'єм холодильника 116 л
Дисплей так
Тип управління сенсорне
Клас енергоспоживання B
Річний витрата електроенергії 197 кВт/рік
Кліматичний клас N
Тип компресора поршневий
Кількість компресорів 1
Корисний об'єм холодильної камери 116 л
Полки холодильної камери 8 шт
Система розморожування холодильної камери автоматична (крапельна)
Розташування морозильної камери відсутня
Корисний об'єм морозильної камери відсутній
Додаткові функції регулювання температури холодильного відділення
Також шукають невеликі
Рівень шуму 42 дБ
Висота 82 см
Ширина 59.5 см
Глибина 57 см
Вага 49 кг
Колір чорний