VoIP-шлюз Yeastar TA100

Код товару: 933320
Очікується
1432 Грн
  • Інформація по Yeastar TA100
  • Виробник: Yeastar
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: TA100
  • Вага: 0.18 кг.
  • Габарити: 11x9x9 см.
  • Короткий опис:

    FXS порти - 1, Ethernet порти - 1xRJ-45

Опис Yeastar TA100

VoIP-шлюз Yeastar TA100

Новинка на ринку телекомунікацій від компанії Yeastar і являє собою VoIP шлюз з FXO портом для підключення однією аналогової лінії. Даний FXO VoIP шлюз виконаний в пластиковому корпусі, має 1 порт FXS, 1 порт Mini-USB, 1 порт RJ-45 і роз'єм для підключення живлення. Основним завданням даного пристрою є, підключення аналогового телефону до IP ATC.

Так само присутній ряд додаткових можливостей, які роблять шлюз TA100 максимально мобільним і гнучким у використанні. Для початку варто відзначити, можливість зробити підключення по протоколу SIP. Шлюз підтримує роботу з факсом і має тип набору тональний. Компанія Yeastar впровадила в VoIP шлюз TA100 більшу частину можливостей від GSM VoIP шлюзів моделей TG.

Тому є можливість регулювання гнучких правил маршрутизації; створення тристоронньої конференції; функції прямого трансфер і супровідний; присутній переадресація, а так само режим «не турбувати». Зручною функцією є автоматичне оновлення програмного забезпечення через сервер Autiprovision. З приводу якості голосу, точно не варто переживати, так як шлюз NeoGate TA100 оснащений високоякісної передачею голосу, завдяки підтримки кодеків G.711, G.726, G729AB, а так само завдяки відлуння компенсаторі ITU-T G.168.

Заснована в 2001 році, компанія Yealink є провідним світовим виробником абонентського обладнання для IP-телефонії та відео-конференц-зв'язку. Продукти компанії відрізняються високою якістю, надійністю, легкістю розгортання і доступною ціною. Сьогодні клієнти у всіх галузях бізнесу в більш ніж 140 країнах вибирають обладнання Yealink для підвищення надійності, якості та ергономіки комунікаційних мереж.

Устаткування Yealink пройшло тести на сумісність з комунікаційними платформами, платформами для створення call-центрів і віртуальними АТС від провідних світових розробників (Broadsoft, Yeastar, 3CX, Oktell, Elastix, Asterisk, МТА, Агат-РТ і більш ніж 80 іншими), а також з більшістю світових виробників телефонних гарнітур, SIP-домофонів, SIP-камер, гігабітних комутаторів і серверів відеоконференцій.

Виробник Yeastar - якісний виробник мережевого устаткування для IP-телефонії: IP-телефони, IP-АТС, SIP-шлюзи, SIP-GSM-шлюзи, SIP-АТА, факс-сервери, обладнання відеоконференц-зв'язку. Одним з головних переваг продукції Yeastar - це наявність діючих сертифікатів (дозвільних документів для законного використання даного обладнання на території України). Природно на дане обладнання поширюється офіційна гарантія.

Характеристики Yeastar TA100

FXS порти 1
Ethernet порти 1xRJ-45
Мережеві функції міжмережевий екран
Аудіо кодеки G.729A/B
Конфигурація UDP
Живлення DC 5В, 1A