VoIP-шлюз Yeastar TA400

Код товару: 933322
Немає в наявності
  • Інформація по Yeastar TA400
  • Виробник: Yeastar
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: TA400
  • Вага: 0.82 кг.
  • Габарити: 30x24x6 см.
  • Короткий опис:

    FXS порти - 4, Ethernet порти - 1xRJ-45

Опис Yeastar TA400

VoIP-шлюз Yeastar TA400 - двоканальний FXS шлюз з підтримкою VoIP і SIP від ​​виробника Yeastar. Дана модель є новинкою на ринку VoIP обладнання, і сміливо може займати високі місця за популярністю, завдяки великому функціоналу і легкості в конфігурації. VoIP шлюз NeoGate TA400 має чотири порти FXS, завдяки яким відбувається підключення з IP АТС до аналогових телефонів. Чотириканальний шлюз добре підійде для невеликих компаній, оскільки є можливість підключити аналогові телефони, а так само факс.

Yeastar TA400 підтримує роботу з SIP, що збільшує можливості шлюзу. Корпус пристрою зроблений з пластика і має не великі габарити, що сприяє економію місця в серверній шафі. Функціонально шлюз може багато, наприклад шлюз вміє робити маршрутизацію по Caller ID. Основна настройка шлюзу відбувається по WEB-інтерфейсу. Окремо варто відзначити підтримку таких функцій, як DDNS, VLAN і Qos. Виробник шлюзу NeoGate TA400 не забув і про такі важливі функції як деталізація дзвінків, і можливості всіляких видів трансферів (перекладів) виклику. Yeastar NeoGate один з кращих чотирьохканальних VoIP / FXS шлюзів на ринку телекомунікацій.

Заснована в 2001 році, компанія Yealink є провідним світовим виробником абонентського обладнання для IP-телефонії та відео-конференц-зв'язку. Продукти компанії відрізняються високою якістю, надійністю, легкістю розгортання і доступною ціною. Сьогодні клієнти у всіх галузях бізнесу в більш ніж 140 країнах вибирають обладнання Yealink для підвищення надійності, якості та ергономіки комунікаційних мереж.

Устаткування Yealink пройшло тести на сумісність з комунікаційними платформами, платформами для створення call-центрів і віртуальними АТС від провідних світових розробників (Broadsoft, Yeastar, 3CX, Oktell, Elastix, Asterisk, МТА, Агат-РТ і більш ніж 80 іншими), а також з більшістю світових виробників телефонних гарнітур, SIP-домофонів, SIP-камер, гігабітних комутаторів і серверів відеоконференцій.

Виробник Yeastar - якісний виробник мережевого устаткування для IP-телефонії: IP-телефони, IP-АТС, SIP-шлюзи, SIP-GSM-шлюзи, SIP-АТА, факс-сервери, обладнання відеоконференц-зв'язку. Одним з головних переваг продукції Yeastar - це наявність діючих сертифікатів (дозвільних документів для законного використання даного обладнання на території України). Природно на дане обладнання поширюється офіційна гарантія.

Характеристики Yeastar TA400

FXS порти 4
Ethernet порти 1xRJ-45
Мережеві функції міжмережевий екран
Аудіо кодеки GSM
Конфигурація UDP
Живлення 100-240V