Витяжка кухонна Borgio TLF (TR) 50 brown

Код товару: 1413194
Під замовлення
4086 Грн
  • Інформація по Borgio TLF (TR) 50 brown
  • Виробник: Borgio
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: TLF (TR) 50 brown
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 60x30x30 см.
  • Короткий опис:

    Тип - телескопічна, в шафу, 850 м3/год, 135 Вт, 1, відведення повітря і рециркуляція, ширина корпусу - 50 см, Діаметр вентиляційної труби - 120 мм, - алюмінієвий, Тип управління - кнопкове, Матеріал корпусу - метал, Лампи - світлодіодні лампи, 58 Дб, 500 х 305 х 201 мм, 7.8 кг, коричневий

Опис Borgio TLF (TR) 50 brown

Вбудовувані витяжки підійдуть практично до кожного інтер'єру кухні, будь-якого кольору, адже на видному місці, після встановлення, залишається лише передня планка витяжки та залишається лише підібрати потрібний колір. Ще одним фактом є той, що даний тип витяжок нічим не поступається в потужності іншим типам, а в деяких випадках навіть перевершує їх за цим показником. Відмінною рисою витяжок BORGIO TLF(TR) є потужність - 8 50м3, яка ніяк не впливає на гучність роботи, всього 58 дБ на максимальній швидкості, а також стильну підсвітку, яка здійснюється за допомогою 2 LED ламп.

Вбудована витяжка BORGIO TLF (TR) монтується у шафку над варильною поверхнею. Для того щоб привести витяжку в робочий режим необхідно потягнути на собі висувну панель і вибрати на кнопці регулювання одну з трьох швидкостей. Висувна панель оснащена ще одним жирозатримуючим фільтром і завдяки висуненню збільшує площу захоплення випарів під час приготування їжі. Завдяки тому, що витяжка BORGIO TLF (TR) монтується в шафку, гучність її роботи значно зменшується, адже стінки шафки є додатковою шумоізоляцією.

Характеристики Borgio TLF (TR) 50 brown

Тип телескопічна
Тип монтажу в шафу
Продуктивність 850 м3/год
Потужність 135 Вт
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Ширина корпусу 50 см
Діаметр вентиляційної труби 120 мм
Фільтри алюмінієвий
Тип управління кнопкове
Кількість швидкісних режимів 3
Дисплей немає
Таймер немає
Автоматичне вкл/викл (сенсор) немає
Матеріал корпусу метал
Лампи світлодіодні лампи
Особливості комлект для монтажу
Рівень шуму 58 Дб
Габарити 500 х 305 х 201 мм
Вага 7.8 кг
Колір коричневий
Також шукають потужні
Кількість двигунів 1