Витяжка кухонна Eleyus MIRRA 1200 LED 60 BL

Код товару: 1536826
Під замовлення
12506 Грн
  • Інформація по ELEYUS MIRRA 1200 LED 60 BL
  • Виробник: ELEYUS
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: MIRRA 1200 LED 60 BL
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 40x30x18 см.
  • Короткий опис:

    Тип - похила, настінна, 1200 м3/год, 1, відведення повітря і рециркуляція, ширина корпусу - 60 см, Діаметр вентиляційної труби - 120/150 мм, - алюмінієвий, Тип управління - сенсорне, пульт ДК, Матеріал корпусу - метал, Лампи - світлодіодні лампи, 66 Дб, 13 кг, чорний

Опис ELEYUS MIRRA 1200 LED 60 BL

Преміальний вертикальний дизайн

Суцільний фасад повністю виготовлений з міцного, красивого і легкого в догляді гартованого скла. Це дозволяє зробити витяжку виразним акцентом чи гармонійно підлаштувати під кухонні меблі. Особливий вертикальний дизайн підкреслить ваш індивідуальний стиль в будь-якому разі.

Попрощайтеся з димом, парою і неприємними запахами

Продуктивна турбіна потужністю 1200 м³/год легко та ефективно впорається з усім лишнім у просторій кухні площею до/не більше 30 м². Повітря буде свіжим, як весняний цвіт!

Сенсорне керування

Достатньо легкого дотику, щоб вибрати швидкість очищення повітря, ввімкнути підсвітку, встановити таймер чи налаштувати годинник. Всі функції ви можете налаштувати на сенсорній панелі або керувати на відстані пультом дистанційного управління.

Чотири робочі швидкості

Підбирайте потрібну швидкість втягування, коли тихенько кипить суп чи смажиться стейк на великому вогні. Вибирайте мінімальний режим щойно почали готувати. Коли їжа кипить, смажиться і тушкується, а пари та диму стає все більше – переходьте на більшу швидкість.

Таймер

Налаштовуйте таймер на будь-якій швидкості від 15 до 90 хвилин. Витяжка буде працювати і поки ви готуєте смачненьке, і поки накриваєте на стіл. Насолоджуйтесь чистим повітрям до, під час та після приготування!

Подвійна LED-підсвітка

У витяжці вбудовані 2 лампи з м’яким та яскравим освітленням, яке підсвічує варильну поверхню. Вони не тільки допомагають стежити за приготуванням, а й додають затишку, поки ви готуєте сімейний сніданок чи романтичну вечерю.

П’ятишаровий алюмінієвий фільтр

Надійний 5-шаровий алюмінієвий фільтр поглинає жир, бруд, дрібні сторонні частинки й захищає двигун витяжки. Для легкого очищення його достатньо вийняти і помити в гарячій воді чи посудомийній машині.

Режим на вибір – відвід або рециркуляція

Зазвичай витяжка під’єднується до вентиляційної шахти квартири чи будинку. Але що робити, коли приєднання ускладнене або шахта взагалі відсутня?

Скористайтесь режимом рециркуляції! Він впорається із очищенням повітря без відведення його назовні. Для цього обладнайте витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW-E15100 та виведіть повітропровід в простір кухні.

Характеристики ELEYUS MIRRA 1200 LED 60 BL

Тип похила
Тип монтажу настінна
Продуктивність 1200 м3/год
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Ширина корпусу 60 см
Діаметр вентиляційної труби 120/150 мм
Фільтри алюмінієвий
Тип управління сенсорне
Кількість швидкісних режимів 3
Таймер є
Матеріал корпусу метал
Лампи світлодіодні лампи
Особливості зворотній клапан
Рівень шуму 66 Дб
Вага 13 кг
Колір чорний
Також шукають потужні
Кількість двигунів 1
Дисплей немає
Автоматичне вкл/викл (сенсор) немає