Витяжка кухонна Eleyus Modul 700 LED SMD 70 IS

Код товару: 763045
Під замовлення
7590 Грн
  • Інформація по ELEYUS Modul 700 LED SMD 70 IS
  • Виробник: ELEYUS
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: Modul 700 LED SMD 70 IS
  • Вага: 15 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - вбудована, в шафу, 700 м3/год, 156 Вт, відведення повітря і рециркуляція, ширина корпусу - 70 см, Діаметр вентиляційної труби - 120 мм, - алюмінієвий, Тип управління - кнопкове, Матеріал корпусу - метал, Лампи - LED 2х3 Вт, 50.7 дБ, 7.7 кг, нержавіюча сталь

Опис ELEYUS Modul 700 LED SMD 70 IS


Витяжка кухонна ELEYUS Modul 700 LED SMD 70 IS
При готуванні на кухні не уникнути запахів і пара від приготування їжі. Що б вони не поширювалися по всьому вашому житлу, необхідно їх вчасно прибрати. Витяжка з нержавіючої сталі ELEYUS Modul 700 LED SMD 70 IS допоможе вам в цьому. Ця сучасна модель шириною 70 сантиметрів має високі технічні характеристики. Працює тут одна потужна турбіна (700 м3 / год), що дозволить їй якісно очищати повітря навіть на просторій кухні. Наявність двох швидкостей дозволить вам регулювати потужність в залежності від ситуації. Витяжка кухонна ELEYUS Modul 700 LED SMD 70 IS оснащена алюмінієвим фільтром грубого очищення. До того ж є можливість установки і додаткового вугільного фільтра. Галогенне освітлення, просте механічне управління, низький рівень шуму в поєднанні з і сучасним дизайном не залишить байдужим найвибагливішого користувача. Витяжка кухонна ELEYUS Modul 700 LED SMD 70 IS - це ідеальне дизайнерське рішення для вашої кухні і максимальна користь для будинку.

Кухонна витяжка - пристрій для очищення повітря від диму, продуктів згорання, випарів, запахів і інших небажаних домішок, що утворюються при тепловій обробці продуктів, які накопичуються в обсязі кухні. У процесі приготування їжі виділяються різноманітні продукти горіння, які можуть негативно впливати на здоров'я людини. Знаходження в приміщенні з високим вмістом в повітрі продуктів згоряння, випарів і канцерогенів може негативно позначатися на самопочутті і працездатності, призводить до швидкої стомлюваності і зниження концентрації уваги. Відсутність кухонної витяжки також впливає на стан приміщення, де готується їжа. Жири та кіптява осідають на стелі, стінах і фасаді кухонних меблів, скорочуючи термін її служби. Згідно з санітарними нормами, на кухні повинен дотримуватися 8-10-кратний щогодинний повітрообмін. Витяжки вловлюють дим, запахи і випаровування, які виходять від плити, перешкоджають їх поширенню по кухні і проникненню в суміжні приміщення.

Характеристики ELEYUS Modul 700 LED SMD 70 IS

Тип вбудована
Тип монтажу в шафу
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Діаметр вентиляційної труби 120 мм
Тип управління кнопкове
Особливості зворотній клапан
Також шукають потужні
Продуктивність 700 м3/год
Потужність 156 Вт
Ширина корпусу 70 см
Фільтри алюмінієвий
Кількість швидкісних режимів 3
Матеріал корпусу метал
Лампи LED 2х3 Вт
Рівень шуму 50.7 дБ
Вага 7.7 кг
Колір нержавіюча сталь