Витяжка кухонна Eleyus ONIX 1200 LED 60 IS+BL

Код товару: 1536470
Під замовлення
10354 Грн
  • Інформація по ELEYUS ONIX 1200 LED 60 IS+BL
  • Виробник: ELEYUS
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: ONIX 1200 LED 60 IS+BL
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 40x30x18 см.
  • Короткий опис:

    Тип - Т-подібна, настінна, 1200 м3/год, 1, відведення повітря і рециркуляція, ширина корпусу - 60 см, - алюмінієвий, Тип управління - сенсорне, пульт ДК, Матеріал корпусу - скло, Лампи - LED 2х1.5 Вт, 66 Дб, 6.8 кг, чорний

Опис ELEYUS ONIX 1200 LED 60 IS+BL

Попрощайтеся з димом, парою і неприємними запахами
Продуктивна турбіна потужністю 1200 м³/год легко та ефективно впорається з усім лишнім у просторій кухні площею не більше 30 м². Вмикайте витяжку до початку готування, залишіть працювати ще на 5 хвилин, поки накриваєте на стіл, і насолоджуйтесь свіжим повітрям!

Елегантне та стильне доповнення кухні
У витяжці поєдналися довговічна нержавіюча сталь з міцним і красивим гартованим склом, які чудово доповнять і класичний, і сучасний інтер’єр. Фронтальна панель з гартованого скла має гладеньку плоску поверхню, створену для легкого очищення. Корпус з нержавіючої сталі не тільки стійкий до вологи та високих температур, а й гармонійно поєднується з іншою побутовою технікою.

Т-подібна конструкція
Дизайн витяжки один з найбільш ефективних, коли потрібно впоратися з димом, парою і неприємними запахами. Нижня частина з алюмінієвими фільтрами майже повністю охоплює варильну поверхню і швидко поглинає зайве на кухні.

Сенсорне керування
Вибирайте одну із 3 швидкостей очищення повітря, вмикайте підсвітку чи встановлюйте таймер. Всі функції ви можете налаштувати легким дотиком до сенсорної панелі або керувати на відстані пультом дистанційного управління.

Таймер
Вмикайте таймер на будь-якій швидкості і залишіть його працювати, поки накриваєте на стіл. Витяжка буде очищувати повітря ще 5 хвилин, а потім автоматично вимкнеться. Чисте повітря без зайвих зусиль!

LED-підсвітка
М’яка та яскрава LED-підсвітка не тільки освітлює варильну поверхню, щоб стежити за приготуванням. Вона додає затишку, поки ви готуєте сімейний сніданок чи романтичну вечерю. Створюйте теплу та приємну атмосферу в кухні!

П’ятишаровий алюмінієвий фільтр
Надійний 5-шаровий алюмінієвий фільтр поглинає жир, бруд, дрібні сторонні частинки й захищає двигун витяжки. Для легкого очищення його достатньо вийняти і помити в гарячій воді чи посудомийній машині.

Режим на вибір – відвід або рециркуляція
Зазвичай витяжка під’єднується до вентиляційної шахти квартири чи будинку. Але що робити, коли приєднання ускладнене або шахта взагалі відсутня? Скористайтесь режимом рециркуляції! Він впорається із очищенням повітря без відведення його назовні. Для цього обладнайте витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW-E15100 та виведіть повітропровід в простір кухні.

5 років гарантії
Компанія ELEYUS впевнена в якості та надійності вбудованої кухонної техніки, тому надає 5 років повної гарантії виробника та забезпечує широку і доступну мережу сервісних центрів у кожному регіоні України.

Характеристики ELEYUS ONIX 1200 LED 60 IS+BL

Тип Т-подібна
Тип монтажу настінна
Продуктивність 1200 м3/год
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Ширина корпусу 60 см
Фільтри алюмінієвий
Тип управління сенсорне
Кількість швидкісних режимів 3
Матеріал корпусу скло
Лампи LED 2х1.5 Вт
Особливості зворотній клапан
Рівень шуму 66 Дб
Вага 6.8 кг
Колір чорний
Також шукають потужні
Кількість двигунів 1
Дисплей немає
Таймер немає
Автоматичне вкл/викл (сенсор) немає