Витяжка кухонна Eleyus URBAN 1200 LED 52 BL

Код товару: 1536831
Під замовлення
7351 Грн
  • Інформація по ELEYUS URBAN 1200 LED 52 BL
  • Виробник: ELEYUS
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: URBAN 1200 LED 52 BL
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 40x30x18 см.
  • Короткий опис:

    Тип - вбудована, в стільницю, 1200 м3/год, 1, відведення повітря і рециркуляція, ширина корпусу - 52 см, Діаметр вентиляційної труби - 120/150 мм, - алюмінієвий, Тип управління - кнопкове, Матеріал корпусу - метал, Лампи - світлодіодні лампи, 67 Дб, 6 кг, чорний

Опис ELEYUS URBAN 1200 LED 52 BL

Кухня без зайвого диму, пари і запахів
Продуктивна турбіна потужністю 1200 м³/год легко та ефективно впорається з усім зайвим у просторій кухні площею до 25 м². Периметральний тип втягування забирає повітря з усіх боків, щоб зайві аромати не залишалися в приміщення. Повітря буде свіжим, як весняний цвіт!

Компактний розмір, стильний дизайн
Витяжка повністю вбудовується в звичайну кухонну шафку шириною 60 см. Корпус виготовлений зі сталі, покритої високоякісною порошковою фарбою, стійкою до зовнішніх впливів. Лаконічний дизайн витяжки гармонійно поєднується з кухнею і в стилі мінімалізм, хай-тек чи модерн.

Просте та надійне керування
Легко та зручно вмикайте кнопками підсвітку чи вибирайте одну із 3 швидкостей очищення повітря. Вмикайте мінімальний режим щойно ви почали готувати. Коли їжа кипить, смажиться і тушкується, а пари та диму стає все більше – переходьте на більшу швидкість.

LED-підсвітка
М’яка та яскрава LED-підсвітка не тільки освітлює варильну поверхню, щоб стежити за приготуванням. Вона додає затишку, поки ви готуєте сімейний сніданок чи романтичну вечерю. Створюйте теплу та приємну атмосферу в кухні!

П’ятишаровий алюмінієвий фільтр
Надійний 5-шаровий алюмінієвий фільтр поглинає жир, бруд, дрібні сторонні частинки й захищає двигун витяжки. Для легкого очищення його достатньо вийняти і помити в гарячій воді чи посудомийній машині.

Режим на вибір – відвід або рециркуляція
Зазвичай витяжка під’єднується до вентиляційної шахти квартири чи будинку. Але що робити, коли приєднання ускладнене або шахта взагалі відсутня?

Скористайтесь режимом рециркуляції! Він впорається із очищенням повітря без відведення його назовні. Для цього обладнайте витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW–E15100 та виведіть повітропровід в простір кухні.

Характеристики ELEYUS URBAN 1200 LED 52 BL

Кількість двигунів 1
Тип вбудована
Тип монтажу в стільницю
Продуктивність 1200 м3/год
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Ширина корпусу 52 см
Діаметр вентиляційної труби 120/150 мм
Фільтри алюмінієвий
Тип управління кнопкове
Кількість швидкісних режимів 3
Матеріал корпусу метал
Лампи світлодіодні лампи
Особливості зворотній клапан
Рівень шуму 67 Дб
Вага 6 кг
Колір чорний
Також шукають потужні