Витяжка кухонна Elica APLOMB BL/A/60

Код товару: 1265898
Під замовлення
13392 Грн
  • Інформація по ELICA APLOMB BL/A/60
  • Виробник: ELICA
  • Країна-виробник: Італія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: APLOMB BL/A/60
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 50x40x30 см.
  • Короткий опис:

    Тип - похила, настінна, 1100 м3/год, 233 Вт, відведення повітря і рециркуляція, ширина корпусу - 69 см, Діаметр вентиляційної труби - 150 мм, - алюмінієвий + вугільний, Тип управління - сенсорне, Матеріал корпусу - нержавіюча сталь, скло, Лампи - світлодіодні лампи, 70 дб, 990 х 598 х 250 мм, чорний

Опис ELICA APLOMB BL/A/60

Легкість скла поєднується з міцністю сталі, компактністю і високопродуктивністю витяжки, яка виражає сучасність та інновації. Інноваційна функція Multi-d Capture дозволяє виконувати аспірацію по новому периметру для дуже ефективного режиму уловлювання диму. В сучасних просторах кухонний простір все частіше перетворюється в житловий.
Завдяки своєму компактному, лінійному і елегантному дизайну Aplomb добре інтегрується в домашнє середовище, не відмовляючись від хорошої продуктивності.
Візуальна легкість Aplomb задумана з урахуванням технології Multi-d Capture, яка дозволяє вловлювати пари і неприємні запахи з трьох сторін (знизу і збоку).
Ще більша поверхня витяжки для максимальної продуктивності.
Витяжка плоскої форми дуже проста в догляді. Більш того, Aplomb був розроблений, щоб забезпечити простоту і безпеку під час операцій з технічного обслуговування: при відкритій панелі, можна отримати прямий доступ до внутрішньої частини витяжки без будь-яких перешкод, а жирові фільтри можна зняти, просто висунувши їх.
Навіть взаємодія є інтуїтивно зрозумілою і спрощеною завдяки новому ітерфейсу, який забезпечений функцією затримки вимикання, що дозволяє споживачеві встановити автоматичне відключення обраної швидкості по закінченні заданого часу.

Характеристики ELICA APLOMB BL/A/60

Тип похила
Тип монтажу настінна
Продуктивність 1100 м3/год
Потужність 233 Вт
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Ширина корпусу 69 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий + вугільний
Тип управління сенсорне
Кількість швидкісних режимів 3
Дисплей є
Таймер є
Автоматичне вкл/викл (сенсор) немає
Матеріал корпусу нержавіюча сталь, скло
Висота димоходу 335 мм
Лампи світлодіодні лампи
Особливості короб
Рівень шуму 70 дб
Габарити 990 х 598 х 250 мм
Колір чорний
Також шукають потужні