Витяжка кухонна Elica BOX IN IX/A/60

Код товару: 739093
Під замовлення
10717 Грн
  • Інформація по ELICA BOX IN IX/A/60
  • Виробник: ELICA
  • Країна-виробник: Польща
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: BOX IN IX/A/60
  • Вага: 10 кг.
  • Габарити: 65x46x35 см.
  • Короткий опис:

    Тип - вбудована, в шафу, 750 м3/год, 210 Вт, відведення повітря, ширина корпусу - 60 см, Діаметр вентиляційної труби - 150 мм, - алюмінієвий, Тип управління - кнопкове, Матеріал корпусу - метал, скло, Лампи - 2х20 Вт, 60 Дб, 312 х 594 х 320-340 мм, 9 кг, нержавіюча сталь

Опис ELICA BOX IN IX/A/60

Сьогодні Elica – визнаний світовий лідер-виробник кухонної витяжної техніки. Він випускає витяжні пристрої під 40 брендами, експортує їх в десятки країн світу. Основа успіху компанії – це досконалий дизайн виробів. Витяжки Elica отримують нагороди у різних конкурсах і виставках по всьому світу, відображаючи результати кропіткої інженерної діяльності і дизайнерської думки.

Витяжка кухонна ELICA BOX IN IX/A/60 повністю вбудовується в шафку над варильною поверхнею, завдяки чому значно економить простір у приміщенні. Ця модель швидко та ефективно очистить повітря від неприємних запахів і шкідливих випарів, які з'являються в процесі приготування їжі. І що важливо, витяжка позбавить вас від проблеми появи кіптяви і жиру на кахлі, стелі і шафках, а значить ваша кухня завжди буде чистою і охайною.

Витяжка працює в двох режимах - відведення та рециркуляції повітря. В режимі відведення забруднене повітря через витяжку виводиться в систему вентиляції, а на його місце надходить нове - чисте і свіже. В режимі циркуляції повітря через воздуховод надходить в витяжку, потім очищається за допомогою спеціальних фільтрів, а потім знову повертається в приміщення.

Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, готуєте ви одну страву або відразу декілька. Електронне управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення стане в нагоді в темний час доби. Якщо вам потрібна надійна витяжка, то Elica — відмінний вибір для сучасної кухні.

Характеристики ELICA BOX IN IX/A/60

Також шукають потужні
Тип вбудована
Тип монтажу в шафу
Режим роботи відведення повітря
Тип управління кнопкове
Особливості можливість встановлення вугільного фільтра
Габарити 312 х 594 х 320-340 мм
Вага 9 кг
Продуктивність 750 м3/год
Потужність 210 Вт
Ширина корпусу 60 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий
Кількість швидкісних режимів 3
Матеріал корпусу метал, скло
Лампи 2х20 Вт
Рівень шуму 60 Дб
Колір нержавіюча сталь