Витяжка кухонна Elica ELITE 26 PB IX/A/60

Код товару: 979197
Під замовлення
6601 Грн
  • Інформація по ELICA ELITE 26 PB IX/A/60
  • Виробник: ELICA
  • Країна-виробник: Італія
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ELITE 26 PB IX/A/60
  • Вага: 7.5 кг.
  • Габарити: 70x36x35 см.
  • Короткий опис:

    Тип - телескопічна, в шафу, 900 м3/год, 255 Вт, 1, відведення повітря і рециркуляція, ширина корпусу - 60 см, Діаметр вентиляційної труби - 150 мм, - алюмінієвий, Тип управління - електронне, Матеріал корпусу - метал, Лампи - 2х20 Вт, 62 Дб, 301 х 598 х 280 мм, 7.5 кг, нержавіюча сталь

Опис ELICA ELITE 26 PB IX/A/60

Витяжка кухонна ELICA ELITE 26 PB IX / A / 60

Дизайн. Вбудована в підвісну шафу витяжка ELICA ELITE 26 IX / A / 60 має ширину 60 см і підходить для монтажу над поверхнею стандартного розміру. Фасадна панель виконана в кольорі «нержавіюча сталь». Завдяки універсальному дизайну модель може бути інтегрована в будь-який сучасний кухонний інтер'єр.

Функціонал. Пристрій включається шляхом висування передній панелі. Перемикачі Touch control гарантують зручне управління трьома основними і однієї інтенсивної швидкостями. Модель може працювати в режимі відведення і рециркуляції. Витяжка оснащена таймером з автоматичним відключенням після закінчення певного терміну; індикатором насичення фільтра; дисплеєм, на якому виводяться відомості про роботу приладу.

Переваги. Продуктивність становить до 800 куб. м на годину і забезпечує швидке очищення повітря в приміщенні середнього розміру. Сумарна потужність двох галогенних ламп становить 40 Вт. Алюмінієвий фільтр придатний для миття в посудомийній машині на низькій температурі.

Elica - це компанія, яка була заснована Ермано Казоле в 1970-му році. З моменту заснування вона почала вдосконалюватися, розвиватися і досягати нових високих результатів. На користь кухонних витяжок компанії Elica зробили свій вибір понад 53 мільйонів сімей по всьому світу, і це завдяки новаторським рішенням, якісної очистки повітря, високої ефективності і оригінальному сучасному дизайну.

Спочатку продукція компанії Elica призначалася для італійського ринку, але завдяки своїй чудовій репутації незабаром вона почала виробляти витяжки для світових лідерів в області побутової техніки. Сьогодні Elica - це компанія, яка вважається найкращою в світі на ринку серед виробників побутової техніки. Її постійна реорганізація і розвиток проходили завжди паралельно з вдосконаленням продукції.

Ця компанія перевернула всі уявлення про кухонну витяжку і перетворила її зі звичайного аксесуара в предмет інтер'єру, який здатний повністю змінити кухню. Все це є результатом інвестицій та постійної уваги до кожної деталі: зовнішнім виглядом, сучасним технологіям і якості матеріалів.

Велике значення в розвитку бренду зіграла розробка лінії Elica Collection, яка була орієнтована на високий ціновий сегмент. Лінія Elica Collection стала об'єктом розкоші, який притягує увагу і визначає стиль кухні.

Бренд Еліка відомий своїм висококласним устаткуванням для кухонь. Велика увага виробник Elica приділяє якості використовуваного матеріалу і функціональним особливостям своєї продукції.

Характеристики ELICA ELITE 26 PB IX/A/60

Також шукають потужні
Тип монтажу в шафу
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Тип управління електронне
Габарити 301 х 598 х 280 мм
Кількість двигунів 1
Дисплей немає
Таймер немає
Автоматичне вкл/викл (сенсор) немає
Тип телескопічна
Продуктивність 900 м3/год
Потужність 255 Вт
Ширина корпусу 60 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий
Кількість швидкісних режимів 4
Матеріал корпусу метал
Лампи 2х20 Вт
Рівень шуму 62 Дб
Вага 7.5 кг
Колір нержавіюча сталь