Витяжка кухонна Elica MISSY PB IX/A/90

Код товару: 1207672
Під замовлення
5289 Грн
  • Інформація по ELICA MISSY PB IX/A/90
  • Виробник: ELICA
  • Країна-виробник: Польща
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MISSY PB IX/A/90
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 40x30x30 см.
  • Короткий опис:

    Тип - купольна, настінна, 790 м3/год, 96 Вт, 1, відведення повітря і рециркуляція, ширина корпусу - 90 см, Діаметр вентиляційної труби - 150 мм, - алюмінієвий, Тип управління - кнопкове, Матеріал корпусу - сталь, Лампи - LED 2х3 Вт, 50 - 69 дБ, 1060 х 900 х 450 мм, нержавіюча сталь

Опис ELICA MISSY PB IX/A/90

Класична елегантність
Майстри відомої італійської компанії вдало поєднують класику з сучасними рішеннями. Модель витяжки Elica MISSY - відмінне тому підтвердження. Зовні вона повторює класичні моделі, які компанія випускала багато років тому. Але при цьому концепція переосмислена в сучасному ключі. Це призвело до використання ефективного і економічного мотора, якісних матеріалів і в основу ідеї поставило зручність користувача при експлуатації.

Широкий захват
Модель Elica MISSY представлена у варіантах ширини 60 і 90 сантиметрів. Оскільки витяжка має купольну конструкцію і розміщення біля стіни над варильною зоною, то ви можете виходити з особистих переваг. У будь-якому випадку ширина витяжки не повинна бути менше ширини плити. Але якщо ви встановите широку витяжку над стандартною варильною поверхнею, то отримаєте тільки переваги.

Міцна конструкція
Корпус витяжки Elica MISSY виготовлений з міцного сталевого листа. Якість обробки матеріалу, невидимі зварні шви, ідеальна гладкість - по всьому видно, що модель відноситься до високого класу техніки. Звичайно ж, вона обійдеться трохи дорожче моделей бюджетніших. Але якість коштує такої переплати, а довговічність моделі з лишком окупить всі витрати.

Зручне управління
Витяжка Elica MISSY обладнана електронною кнопковою панеллю управління. Оскільки виробник заклав в конструкцію серйозний запас міцності, а електронні компоненти використовуються тільки від перевірених постачальників, то навіть через багато років роботи кнопки не вийдуть з ладу. У даній моделі це своєрідна данина традиціям. Але управління кнопками цілком зручне, до того ж не вимагає звикання.

Характеристики ELICA MISSY PB IX/A/90

Також шукають потужні
Кількість двигунів 1
Тип купольна
Тип монтажу настінна
Продуктивність 790 м3/год
Потужність 96 Вт
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Ширина корпусу 90 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий
Тип управління кнопкове
Кількість швидкісних режимів 3
Дисплей немає
Таймер немає
Автоматичне вкл/викл (сенсор) немає
Матеріал корпусу сталь
Лампи LED 2х3 Вт
Особливості можливість встановлення вугільного фільтра
Рівень шуму 50 - 69 дБ
Габарити 1060 х 900 х 450 мм
Колір нержавіюча сталь