Витяжка кухонна Elica Spot NG h6 IX A/90

Код товару: 732362
Під замовлення
9542 Грн
  • Інформація по ELICA Spot NG h6 IX A/90
  • Виробник: ELICA
  • Країна-виробник: Польща
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Spot NG h6 IX A/90
  • Вага: 9.55 кг.
  • Габарити: 94x57x38 см.
  • Короткий опис:

    Тип - Т-подібна, настінна, 450 м3/год, 210 Вт, 1, відведення повітря і рециркуляція, ширина корпусу - 90 см, Діаметр вентиляційної труби - 120/150 мм, - алюмінієвий, Тип управління - кнопкове, Матеріал корпусу - нержавіюча сталь, Лампи - галогенова лампа, 62 Дб, нержавіюча сталь

Опис ELICA Spot NG h6 IX A/90

Витяжка кухонна ELICA Spot NG h6 IX A / 90 відноситься до типу настінних моделей, здатних працювати з високою продуктивністю, досить тривалий час, ефективно усуваючи сторонні запахи і надійно утримуючи навіть найдрібніші частинки жиру, завдяки передбаченому металевому фільтру грубого очищення. Управління витяжки кухонної ELICA Spot NG h6 IX A / 90 виконується за допомогою кнопкової панелі, де Ви зможете самостійно вибирати одну з 3 швидкостей. Не можна не відзначити, що така витяжка здатна показувати високі результати роботи, як з проточним, так і циркуляційних типом фільтра повітря, а також дозволяє проводити встановлення вугільного фільтра тонкого очищення в якості опції.

Витяжка кухонна ELICA Spot NG h6 IX A / 90 є сучасним, престижним варіантом, що не поступається за якістю збірки і ефективності експлуатації аналогічним моделям. Невибаглива у використанні і проста в установці, ця модель займе гідне місце у вашій кухні. Працюючи в трьох швидкісних режимах, витяжка витягує не тільки неприємні запахи і освіжає кухню, а й провітрює більшу частину вашого будинку.

Завдяки вбудованому висвітлення поверхню плити яскраво висвітлюється. У комплект входять необхідні для монтажу матеріали. Кухонна витяжка ідеально підійде для роботи в невеликому кухонному приміщенні. Максимальна продуктивність витяжки ELICA Spot NG h6 IX A / 90 складає 450 кубічних метрів повітря за годину роботи. За допомогою нескладних математичних дій Ви можете з легкістю розрахувати, скільки часу знадобиться витяжці, щоб обробити повітря у Вашій кухні.

Характеристики ELICA Spot NG h6 IX A/90

Діаметр вентиляційної труби 120/150 мм
Фільтри алюмінієвий
Кількість швидкісних режимів 3
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Висота димоходу 640 - 1090 мм
Лампи галогенова лампа
Рівень шуму 62 Дб
Колір нержавіюча сталь
Тип монтажу настінна
Кількість двигунів 1
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Тип управління кнопкове
Дисплей немає
Таймер немає
Автоматичне вкл/викл (сенсор) немає
Також шукають потужні
Тип Т-подібна
Продуктивність 450 м3/год
Потужність 210 Вт
Ширина корпусу 90 см