Витяжка кухонна Elica TUBE PRO ISLAND IX/A/43

Код товару: 745390
Під замовлення
33705 Грн
  • Інформація по ELICA TUBE PRO ISLAND IX/A/43
  • Виробник: ELICA
  • Країна-виробник: Італія
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: TUBE PRO ISLAND IX/A/43
  • Вага: 15 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - острівна, стельова, 900 м3/год, 290 Вт, 1, відведення повітря і рециркуляція, ширина корпусу - 43 см, Діаметр вентиляційної труби - 150 мм, - алюмінієвий, Тип управління - кнопкове, Матеріал корпусу - нержавіюча сталь, Лампи - 2х20 Вт, 68 Дб, 850-1150 х 430 х 430 мм, 37 кг, нержавіюча сталь

Опис ELICA TUBE PRO ISLAND IX/A/43

ELICA - світовий лідер в проектуванні і виготовленні кухонних витяжок для побутового використання. Компанія Elica ототожнюється з рухом і стабільністю, досвідом і прагненням до чогось нового, революцією і постійністю. З моменту свого заснування в 70-х роках минулого століття Компанія дотримується принципів роботи, які зробили її надійним партнером в даному висококваліфікованим сегменті ринку.

Витяжка кухонна ELICA TUBE PRO ISLAND IX / A / 43 не тільки в короткі терміни очистить ваше приміщення від забрудненого повітря, модель стане найяскравішим елементом декору на вашій кухні. Сувора геометрія, корпус з нержавіючої сталі, надійні робочі характеристики роблять цю модель не просто вдалою покупкою, а за необхідне придбанням. З її появою на вашій кухні ви забудете про забруднене повітря, жировому нальоті на меблях і стінах. Адже всього за годину роботи модель зможе відвести до 603 м.куб. забрудненого повітря.

Декоративна острівна витяжка не тільки чудово справляється зі своїми основними функціями - підтримкою здорового мікроклімату на кухні - а й вдало доповнює інтер'єр своїм зовнішнім виглядом. Така витяжка - це не просто агрегат з хорошим функціоналом, але і декоративний елемент, творці якого відмінно попрацювали над його зовнішнім виглядом. ELICA TUBE PRO ISLAND IX / A / 43 має 3 швидкості, що дозволяє їй прекрасно справлятися зі своїми функціями. Ця витяжка ставитися до сегмента елітної побутової техніки. Одного погляду на такі витяжки досить, щоб помітити всі ознаки елітарності.

Характеристики ELICA TUBE PRO ISLAND IX/A/43

Кількість двигунів 1
Дисплей немає
Таймер немає
Тип острівна
Автоматичне вкл/викл (сенсор) немає
Тип монтажу стельова
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Продуктивність 900 м3/год
Потужність 290 Вт
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Ширина корпусу 43 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий
Тип управління кнопкове
Кількість швидкісних режимів 4
Лампи 2х20 Вт
Рівень шуму 68 Дб
Габарити 850-1150 х 430 х 430 мм
Вага 37 кг
Колір нержавіюча сталь
Також шукають потужні