Витяжка кухонна Faber INKA SMART C LG A70

Код товару: 1095332
Під замовлення
4047 Грн
  • Інформація по FABER INKA SMART C LG A70
  • Виробник: FABER
  • Країна-виробник: Італія
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: INKA SMART C LG A70
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 60x60x25 см.
  • Короткий опис:

    Тип - вбудована, в шафу, 270 м3/год, 125 Вт, відведення повітря і рециркуляція, ширина корпусу - 70 см, Діаметр вентиляційної труби - 120/150 мм, - алюмінієвий, Тип управління - електронне, Матеріал корпусу - метал, 55 Дб, 700 х 284 х 174 мм, нержавіюча сталь

Опис FABER INKA SMART C LG A70

Готуйте з комфортом
Витяжка Faber INKA SMART C LG A70 - це все що потрібно для комфортного готування на кухні. Цей невеликий апарат здатний повністю очистити приміщення від неприємного запаху і випарів. Крім цього витяжка відрізняється зручним управлінням і нескладної конструкцією, завдяки чому експлуатація буде максимально комфортною.

Режими роботи
Faber INKA SMART C LG A70 працює в двох режимах: відвід і рециркуляція. Під час відведення, весь неприємний повітря і пар ефективно видаляється з приміщення через воздуховод. Рециркуляція ж навпаки очищає повітря в приміщенні, допускаючи його через вугільний фільтр всередині витяжки. Таким чином, користувач може підібрати потрібний режим роботи і насолоджуватися комфортною роботою.

Технічні моменти Faber INKA SMART C LG A70
В основі витяжки лежить всього один мотор, однак це не заважає їй впевнено себе почувати в будь-яких ситуаціях. Всього за годину апарат здатний очистити 270 м³ повітря, цього більш ніж достатньо для середньостатистичної кухні. Варто звернути увагу, що у користувача є можливість налаштовувати інтенсивність роботи, перемикаючись між 3-ма швидкостями.

Фізичні особливості
Завдяки компактним розмірам, витяжка легко вбудовується в шафу і не займає багато місця. Більш того, вона не створює абсолютно ніякого дискомфорту, адже рівень шуму не піднімається вище 64 Дб. Неможливо обійти стороною і дві світлодіодні лампи, акуратно вбудовані в корпус. Вони забезпечать додаткове освітлення і зроблять приготування страв ще комфортніше.

Характеристики FABER INKA SMART C LG A70

Також шукають потужні
Тип вбудована
Тип монтажу в шафу
Продуктивність 270 м3/год
Потужність 125 Вт
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Ширина корпусу 70 см
Діаметр вентиляційної труби 120/150 мм
Фільтри алюмінієвий
Тип управління електронне
Кількість швидкісних режимів 3
Матеріал корпусу метал
Рівень шуму 55 Дб
Габарити 700 х 284 х 174 мм
Колір нержавіюча сталь