Витяжка кухонна Franke FTC 632L BK (315.0547.798)

Код товару: 938137
Немає в наявності
  • Інформація по Franke 315.0547.798
  • Виробник: Franke
  • Країна-виробник: Італія
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: FTC 632L BK
  • Код виробника: 315.0547.798
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 64x36x24 см.
  • Короткий опис:

    Тип - телескопічна, в шафу, 518 м3/год, 125 Вт, 1, відведення повітря, ширина корпусу - 60 см, Діаметр вентиляційної труби - 150 мм, - алюмінієвий, Тип управління - механічне, Матеріал корпусу - метал, Лампи - LED 2х4 Вт, 68 Дб, чорний

Опис Franke FTC 632L BK

Витяжка кухонна Franke FTC 632L BK

Витяжки Franke підкуповують своїм дизайном, простотою в догляді і чудовими технічними характеристиками. Елегантний зовнішній вигляд відповідає сучасним тенденціям. Корпус витяжок Franke виготовляється з високоякісної неіржавкоі стали. Якісне обробки поверхонь витяжок є відмінною рисою Franke.

Franke FTC 632L BK телескопічна витяжка чорного кольору, яка принесе елегантність та інновації в вашу кухню. Тонкий дизайн і відмінна продуктивність за доступною ціною, ось ті особливості, за які покупці люблять цю модель. 

Робочі режими, освітлення. Кухонна витяжка Franke FTC 632L BK пропонує три робочих режими з різною інтенсивністю всмоктування повітря. Управління відбувається за допомогою механічного повзунка. Це забезпечує надійність і простоту в роботі. Освітлення робочої зони проводиться за допомогою двох ламп з потужністю по 20 Вт кожна. Світло якісно і м'яко висвітлює кухонний простір. Застосовуються лампи галогенного типу.

Спосіб підключення пристрою. Продуктивність Franke FTC 632L BK становить 520 кубічних метрів на годину. Підключення можливо двох типів: для робіт в режимі відведення забрудненого повітря за межі приміщення через вентиляційні канали будинку і в режимі рециркуляції - повітря за допомогою встановлених вугільних фільтрів проходить якісну очистку та повертається назад в кухонний простір.

Комфорт підтримує інноваційна система зниження шуму. Фільтри з багатошарового перфорованого металу оберігають двигун від забруднення. Касети фільтрів підлягають очистці після кожних 30 годин роботи шляхом замочування в гарячому миючому засобі з подальшою промивкою.

Жіроулавлюющій фільтр. Фільтр алюмінієвий, підходить для миття в посудомийній машині (делікатний режим), служить для очищення потоку повітря від частинок жиру і оберігає двигун від перевантаження.

Ползунковое управління. Витяжка з повзунковим управлінням забезпечена спеціальним перемикачем, за допомогою якого можна включити або виключити пристрій, а також вибрати відповідний режим роботи, поступово збільшуючи потужність.

Характеристики Franke FTC 632L BK

Кількість двигунів 1
Режим роботи відведення повітря
Ширина корпусу 60 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий
Тип управління механічне
Кількість швидкісних режимів 3
Дисплей немає
Таймер немає
Автоматичне вкл/викл (сенсор) немає
Матеріал корпусу метал
Лампи LED 2х4 Вт
Особливості комлект для монтажу
Рівень шуму 68 Дб
Також шукають потужні
Тип телескопічна
Тип монтажу в шафу
Продуктивність 518 м3/год
Потужність 125 Вт
Колір чорний