Витяжка кухонна Interline SWAY WH A/60 GL/S

Код товару: 1207663
Під замовлення
7221 Грн
  • Інформація по INTERLINE SWAY WH A/60 GL/S
  • Виробник: INTERLINE
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SWAY WH A/60 GL/S
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 40x40x30 см.
  • Короткий опис:

    Тип - вбудована, в шафу, 1000 м3/год, 100 Вт, 1, відведення повітря і рециркуляція, ширина корпусу - 52 см, Діаметр вентиляційної труби - 150 мм, - алюмінієвий, Тип управління - сенсорне, Матеріал корпусу - метал, Лампи - LED 1х8 Вт, 65 Дб, 520 х 280 х 247 мм, білий

Опис INTERLINE SWAY WH A/60 GL/S

Дизайн витяжки Interline SWAY WH A/60 GL/S, виконаний у білому загартованому склі, стане фінальним штрихом досконало чудового вигляду цієї моделі. Щоразу, заходячи на кухню, ви відчуватимете, що ця витяжка — не просто функціональний пристрій, а й справжня прикраса вашої кухні!

Slim Size
Тепер, завдяки зменшеній глибині конструкції, витяжка легко поміщається у стандартні 30-сантиметрові шафки. Установка не вимагає додаткових обтяжливих столярних робіт або зміни розміщення кухонних меблів. Меблеві витяжки - це комфорт, функціональність і відмінне рішення для людей, які мають кухні з вбудованими поруч шафами. Робота в режимах відведення та рециркуляції відкриє вам широкі можливості встановлення цієї витяжки в проект вашої кухні. Організуйте повноцінний вивід повітря з приміщення або встановіть вугільний фільтр і використовуйте витяжку разом з ним - який би варіант ви не вибрали, модель Interline зробить це можливим! 3 швидкості роботи надпотужного двигуна дають можливість вибрати найбільш підходящий рівень інтенсивності в залежності від ситуації.

Жировий фільтр Prof Steel
Інноваційний жировий фільтр з верхнім шаром з перфорованої нержавіючої сталі та нижнім шаром з особливою п'ятишаровою конструкцією, з асинхронним розташуванням алюмінієвих грат. Такий фільтр має високу здатність затримувати частинки жиру та пил. Він є ідеальним захистом для двигуна.

Характеристики INTERLINE SWAY WH A/60 GL/S

Також шукають потужні
Кількість двигунів 1
Тип вбудована
Тип монтажу в шафу
Продуктивність 1000 м3/год
Потужність 100 Вт
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Ширина корпусу 52 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий
Тип управління сенсорне
Кількість швидкісних режимів 3
Дисплей немає
Таймер немає
Автоматичне вкл/викл (сенсор) немає
Матеріал корпусу метал
Лампи LED 1х8 Вт
Особливості можливість встановлення вугільного фільтра
Рівень шуму 65 Дб
Габарити 520 х 280 х 247 мм
Колір білий