Витяжка кухонна Kernau KBH I 0160 B GLASS

Код товару: 1107187
Немає в наявності
  • Інформація по Kernau KBH I 0160 B GLASS
  • Виробник: Kernau
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: KBH I 0160 B GLASS
  • Вага: 15 кг.
  • Габарити: 60x31x30 см.
  • Короткий опис:

    Тип - вбудована, в шафу, 305 м3/г, 1, відведення повітря і рециркуляція, ширина корпусу - 59.6 см, - алюмінієвий, Тип управління - кнопкове, Матеріал корпусу - нержавіюча сталь, скло, Лампи - світлодіодні лампи, 61 Дб, 596 х 286 х 225 мм, чорний

Опис Kernau KBH I 0160 B GLASS

Вбудована витяжка Kernau має надзвичайно тихий режим роботи. Прилад виконаний з стильного чорного скла. Елегантна і функціональна витяжка швидко позбудеться від небажаних запахів. Вона також оснащена світлодіодним стрічкою, яка забезпечує рівномірне і природне освітлення над нагрівальної поверхнею. 3 етапи роботи дозволять вибрати потужність в залежності від кількості пара. Завдяки використанню скла пристрій надзвичайно просто чистити. Зручність користувача забезпечується м'якими перемикачами PUSH-PUSH.

ОТВОД ПАРА АБО рециркуляції

Всі витяжки Kernau мають можливість працювати в режимі відведення пара в димохід або в режимі рециркуляції. Завдяки цій важливій перевазі, кожна з наших витяжок може бути встановлена таким чином, щоб відповідати технічним вимогам саме Вашої кухні.

СВІТЛОДІОДНЕ ОСВІТЛЕННЯ

Світлодіодні лампи характеризуються дуже низьким споживанням енергії, що позитивно впливає на Ваш домашній бюджет і природне середовище.

ПЕРЕМИКАЧІ PUSH-PUSH

Завдяки механічному управління за допомогою перемикачів, управління пристроєм не є складним і дозволяє швидко вибрати потрібну функцію. Висувні кнопки впливають на елегантний зовнішній вигляд обладнання і дозволяють полегшити підтримку пристрою в чистоті.

Характеристики Kernau KBH I 0160 B GLASS

Також шукають потужні
Тип вбудована
Тип монтажу в шафу
Продуктивність 305 м3/г
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Ширина корпусу 59.6 см
Фільтри алюмінієвий
Тип управління кнопкове
Кількість швидкісних режимів 3
Матеріал корпусу нержавіюча сталь, скло
Рівень шуму 61 Дб
Габарити 596 х 286 х 225 мм
Колір чорний