Витяжка кухонна Kernau KTH 10.151.1 B

Код товару: 1107216
Під замовлення
3586 Грн
  • Інформація по Kernau KTH 10.151.1 B
  • Виробник: Kernau
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: KTH 10.151.1 B
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 30x30x20 см.
  • Короткий опис:

    Тип - телескопічна, в шафу, 173 м3/годин, 1, відведення повітря і рециркуляція, ширина корпусу - 50 см, - алюмінієвий, Тип управління - механічне, Матеріал корпусу - нержавіюча сталь, Лампи - світлодіодні лампи, 62 Дб, 500 х 173 х 173 мм, чорний

Опис Kernau KTH 10.151.1 B

Дуже функціональна, легка у використанні телескопічна витяжка бренду Kernau- це витяжка останнього покоління, шириною 50 см. Вона оснащена 2-ступінчастим двигуном і може працювати як поглинач, так і як звичайна витяжка. Легкі в очищенні алюмінієві фільтри фільтрують і захоплюють частинки жиру, гарантуючи свіже повітря на кухні. Вугільні фільтри є частиною додаткового обладнання. Світлодіодне освітлення забезпечує належну яскравість і зручні умови для приготування їжі, а механічне регулювання перекидними вимикачами позитивно впливає на зручність використання обладнання. Витяжка прекрасно підійде для маленьких кухонь. Всі витяжки Kernau мають можливість працювати в режимі відведення пара в димохід або в режимі рециркуляції. Завдяки цій перевазі, кожна з цих витяжок може бути встановлена ​​таким чином, щоб відповідати технічним вимогам саме Вашої кухні.

Телескопічна витяжка встановлюється в кухонну шафу. Характерним елементом конструкції даної витяжки є висувний ящик, який збільшує поглинаючу поверхню, запускає обладнання та освітлення вбудоване у витяжку. Вимикання витяжки відбувається за допомогою установки планки в початкове положення.

Управління витяжкою здійснюється за допомогою перекидних вимикачів, розташованих на передній частині витяжки. Управління за допомогою перекидних вимикачів дуже просте в експлуатації. Воно використовується для включення і виключення двигуна, включення освітлення і настройки рівня потужності двигуна витяжки.

Характеристики Kernau KTH 10.151.1 B

Тип телескопічна
Також шукають потужні
Кількість двигунів 1
Дисплей немає
Таймер немає
Автоматичне вкл/викл (сенсор) немає
Лампи світлодіодні лампи
Тип монтажу в шафу
Продуктивність 173 м3/годин
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Ширина корпусу 50 см
Фільтри алюмінієвий
Тип управління механічне
Кількість швидкісних режимів 2
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Рівень шуму 62 Дб
Габарити 500 х 173 х 173 мм
Колір чорний