Витяжка кухонна Pyramida ATH 50 (400) IX

Код товару: 1380781
Немає в наявності
  • Інформація по PYRAMIDA ATH 50 (400) IX
  • Виробник: PYRAMIDA
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: ATH 50 (400) IX
  • Вага: 7 кг.
  • Габарити: 40x30x20 см.
  • Короткий опис:

    Тип - телескопічна, в шафу, 400 м3/год, 90 Вт, 1, відведення повітря і рециркуляція, ширина корпусу - 50 см, Діаметр вентиляційної труби - 120/150 мм, - алюмінієвий, Тип управління - кнопкове, Матеріал корпусу - метал, Лампи - LED 1х2 Вт, 63 Дб, 201 х 498 х 300-495 мм, 5 кг, нержавіюча сталь

Опис PYRAMIDA ATH 50 (400) IX

Оптимальна продуктивність
Завдяки продуктивності 400 м3/год витяжка ефективно очищує повітря на кухнях середньої площі до 9 м2, створюючи комфортні умови для кулінарної творчості. Для максимальної ефективності, вмикайте витяжку відразу, коли починаєте готувати. На старті вистачить мінімальної швидкості, а коли кількість кухонних процесів збільшиться, встановіть наступну потужність.

Комфортний рівень шуму: 63 дБ
Головна задача витяжки — бути ефективним і водночас непомітним кухонним помічником. Витяжка Pyramida навіть на максимальній швидкості працює так тихо, що точно не заважатиме теплим зустрічам із рідними на кухні. Гучність цієї моделі — 63 дБ. Це “золотий стандарт” тиші та комфорту. Доки повітря на кухні очищається, ви насолоджуєтеся спілкуванням із близькими.

Управляйте швидко та легко
Ергономіка — в деталях. Використовуйте зручні механічні клавіші для управління режимами роботи та швидкостями. Проста й інтуїтивно зрозуміла панель робить процес експлуатації витяжки комфортним і приємним.

Додаткове освітлення
Витяжка оснащена LED-лампою потужністю 2 Вт. Це додаткове джерело світла, щоб вам було зручно контролювати всі кулінарні процеси в темний час доби, а також романтичне освітлення для особливих вечорів.

Нічого зайвого
В облаштуванні кухні немає несуттєвих деталей. Якщо для вас важлива філософія “нічого зайвого”, витяжки з серії АТН — ідеальне рішення. Вони повністю вбудовуються в кухонну шафу, видимою залишається лише висувна панель.

Декілька швидкостей для ефективного очищення
Приготування страв — це постійна динаміка. Витяжка Pyramida підлаштовується під усі робочі процеси, що відбуваються на вашій кухні. Ця модель може працювати у двох швидкісних режимах: мінімальна — для початкового етапу, максимальна — за появи пару та запахів та для декількох паралельних процесів на варильній поверхні та швидкого провітрювання приміщення.

3-шаровий захист мотору
Частинки жиру та їжі, які підіймаються в повітря під час приготування страв, можуть зашкодити роботі мотора. Щоб захистити його, у витяжці використовується спеціальний жировий фільтр. Завдяки 3 тоненьким алюмінієвим сіточкам фільтр вловлює всі частинки жиру, перешкоджаючи їх осіданню на моторі. Це в рази збільшує термін служби двигуна й інших робочих механізмів. Щоб очистити жировий фільтр, просто промийте його під теплою водою з мийним засобом або скористайтеся посудомийною машиною.

Характеристики PYRAMIDA ATH 50 (400) IX

Кількість двигунів 1
Тип телескопічна
Тип монтажу в шафу
Продуктивність 400 м3/год
Потужність 90 Вт
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Ширина корпусу 50 см
Діаметр вентиляційної труби 120/150 мм
Фільтри алюмінієвий
Тип управління кнопкове
Кількість швидкісних режимів 2
Дисплей немає
Таймер немає
Матеріал корпусу метал
Лампи LED 1х2 Вт
Особливості комлект для монтажу
Рівень шуму 63 Дб
Габарити 201 х 498 х 300-495 мм
Вага 5 кг
Колір нержавіюча сталь
Також шукають потужні