Витяжка кухонна Siemens LC66BHM50

Код товару: 921013
Є в наявності
22152 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 22152грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Siemens LC66BHM50
  • Виробник: Siemens
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: LC66BHM50
  • Вага: 16.72 кг.
  • Габарити: 72x49x66 см.
  • Короткий опис:

    Тип - Т-подібна, 580 м3/год, 215 Вт, ширина корпусу - 60 см, Діаметр вентиляційної труби - 120/150 мм, - алюмінієвий, Матеріал корпусу - метал, скло, Лампи - LED 2х1.5 Вт, 75 Дб, 11 кг, нержавіюча сталь

Опис Siemens LC66BHM50

Витяжка кухонна Siemens LC66BHM50

Настінна витяжка виконана в кольорі нержавіючої сталі. Працює в режимі відведення та рециркуляції повітря (для режиму рециркуляції повітря необхідне додаткове обладнання). Має три стандартних режими потужності і один інтенсивний. Забезпечує бездоганно якість роботи, а також абсолютно безшумну роботу, завдяки спеціальній шумоізоляції.

Особливості: Дизайн Box-Design. Можливість роботи в режимах відведення повітря і рециркуляції (для режиму рециркуляції необхідно окремо). Для роботи витяжки в режимі рециркуляції потрібний комплект для режиму рециркуляції або модуль cleanAir (окремо). Для настінного монтажу над варильною поверхнею. Сенсорне управління для рівнів потужності і освітлення. Цифровий дисплей. Інтенсивний режим роботи з автоматичним відключенням через 6 хвилин. Двухпоточний двигун високої потужності. Енергоефективний конденсаторний двигун. Декоративні кришки фільтрів (придатні для миття в посудомийній машині). Металевий жироулавливающий фільтр, придатний для миття в посудомийній машині.

Навіть якщо в будинку добре працює вентиляція, без витяжного пристрою обійтися досить складно. У процесі приготування смажених або тушкованих страв в житлові кімнати будуть проникати різні запахи. Перш ніж вирішити, яка витяжка краще, варто ознайомитися з усіма можливими варіантами виконання. Важливо зрозуміти, що якщо для одного інтер'єру ідеально підійде одна модель, то в іншому вона буде не доречна.

При виборі витяжки слід пам'ятати, що принцип роботи пристроїв може відрізнятися. Виробники пропонують два типи: Рециркуляційні. Витяжки без відведення в вентиляцію включають спеціальні фільтри і систему примусової вентиляції, поміщені всередину корпусу. В процесі роботи такі пристрої пропускають забруднене повітря через фільтри, а після очищення повертають назад в приміщення. Купити витяжку з вугільним фільтром без відводу варто для приміщення, в якому складно підключитися в витяжці. Проточні. Передбачає підключення до повітропроводу. За допомогою воздухоотвода для витяжки на кухню подається свіже повітря і примусово видаляється забруднене. Комбіновані. Такі моделі можуть по черзі працювати в одному з перерахованих режимів. Можна перейти в режим рециркуляції або здійснювати очищення повітря через воздухоотвод.

Витяжний пристрій має гармонійно вписатися в інтер'єр. Виробники пропонують різноманітні моделі, серед яких завжди нескладно підібрати підходящий варіант для свого будинку.

Залежно від того, яким чином здійснюється монтаж, витяжний пристрій може бути: настінним. Їх розміщують безпосередньо над поверхнею біля стіни. Багато хто віддає перевагу вбудованої витяжці для кухні. Монтується прямо в кухонний гарнітур, дозволяючи тим самим більш раціонально розпорядитися наявними робочим простором. Кращий варіант для приміщень з низькою стелею. Настінні моделі також можуть бути частково вбудованими або телескопічними .; Острівним. Для монтажних робіт характерна найвища вартість. Острівну стельову витяжку для кухні розташовують в центрі. Варіант актуальний для великих просторих приміщень. Острівне витяжний пристрій кріпиться до стелі і з'єднується з вертикальним воздуховодом. Вони нерідко виступають в якості дизайнерського прикраси кухні; Кутовим. Витяжку кріплять до стіни в кутку кімнати. Невеликий асортимент значно скорочує попит на подібні вироби.

Характеристики Siemens LC66BHM50

Тип
Тип витяжки купольна
Режим повітроочищення відведення повітря
рециркуляція
Фільтр жировий
Жироуловлюючий фільтр є
Тип монтажу настінний
Оформлення купольна
Діаметр вихідного отвору 150 мм
Основні
Продуктивність 580 м³/год
Потужність 220 Вт
Максимальний рівень шуму 60 дБ
Мінімальний рівень шуму 48 дБ
К- ть швидкостей 3 + интенсивный
К-ть двигунів 2 двигуна
Клас енергоспоживання A
Фільтрація
Функції і можливості
Управління сенсорне
Освітлення LED 2x1.5 Вт
Дисплей
Додатково
Клас ефективності освітлення A
Клас ефективності фільтрації жирів C
Річне споживання електроенергії 44 кВтгод
Фізичні
Колір нержавіюча сталь
Ширина 60 см
Вага 11 кг