Веб-камера Gemix F9 white

Код товару: 329693
Немає в наявності
  • Інформація по GEMIX F9 white
  • Виробник: GEMIX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: F9 white
  • Вага: 0.106 кг.
  • Короткий опис:

    Кількість пікселів - 1.3 МП, стандарт роздільної здатності відео - VGA, максимальна роздільна здатність відео - 640 x 480 пікселів, фокусування - ручне, інтерфейс - USB 2.0, мікрофон - вбудований мікрофон

Опис GEMIX F9 white

GEMIX F9 white - це стильна 1.3-мегапіксельна веб-камера з вбудованим мікрофоном та кнопкою швидкого запуску дев'яти відеоефектів.

Веб-камера F9 - це просте рішення для відеодзвінків. Дана модель має функцію відстежування обличчя, цифрового масштабування, автоматичним регулюванням яскравості і балансу білого і колірною корекцією. Веб-камеру можна безпечно кріпити на ЖК-, ЭЛТ- моніторах і ультратонких ноутбуках або просто встановлювати на будь-якій поверхні.

Щоб урізноманітити ваше онлайн спілкування, Gemix пропонує програму "VimiMagic", із спеціальними фільтрами, відеомасками і відеоаксесуарами для обличчя. Якщо ви вважаєте за краще залишитися собою і хочете усього лише привнести до свого образу доповнення, просто приміряйте аксесуар для обличчя. Вам буде доступний широкий вибір ефектів, в тому числі піратська треуголка, маска робота, мордочка кролика і свинячий п'ятачок. Ви також можете одягнути повністю закриту маску.

F9 оснащена функцією "Plug - and - Play", що дозволяє легко інсталювати її на комп'ютер або ноутбук; сумісна з більшістю програм обміну повідомленнями типу Skype, MSN, Yahoo; сумісна з усіма версіями Windows.

Характеристики GEMIX F9 white

Кількість пікселів 1.3 МП
Особливості розпізнавання обличчя
Стандарт роздільної здатності відео VGA
Максимальна роздільна здатність відео 640 x 480 пікселів
Максимальна частота кадрів до 30 кадрів/с
Фокусування ручне
Кріплення прищіпка
Формат збереження файлів JPEG
Баланс білого автоматичний
Інтерфейс USB 2.0
Системні вимоги Windows
Мікрофон вбудований мікрофон
Колір білий