Веб-камера Gemix T16 Black

Код товару: 1111485
Під замовлення
1127 Грн
  • Інформація по GEMIX T16 Black
  • Виробник: GEMIX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: T16 Black
  • Вага: 0.12 кг.
  • Габарити: 18x14x8 см.
  • Короткий опис:

    Кількість пікселів - н.д., стандарт роздільної здатності відео - Full HD, максимальна роздільна здатність відео - 1920 x 1080 пікселів, інтерфейс - USB, мікрофон - вбудовано два мікрофони (стерео)

Опис GEMIX T16 Black

Бездротові навушники HAYLOU T16 забезпечують чистий і потужний звук, зручне управління і тривалий час автономної роботи. Вони мають 4 режиму шумозаглушення, що дозволяє насолоджуватися музикою, де б ви не знаходилися. Робота від батареї забезпечує 30 годин безперервного звучання. Корпус по стандарту IPX5 стійкий до впливу поту і дощу.

Залежно від навколишнього оточення, ви можете вибрати найбільш комфортний режим шумозаглушення. Вбудовані високочутливі мікрофони розпізнають зовнішні шуми і генерують коригувальний сигнал.

Спеціально сконструйована форма Haylou T16 за принципом золотого перетину, алюмінієво-мідна акустична котушка CCAW і підтримка кодека AAC гарантують відмінну якість звучання. Насолоджуйтесь чистим звуком з високою деталізацією, як в звукозаписі.

На відміну від звичайних навушників, Haylou T16 не пов"язані між собою і мають незалежне підключення до джерела звуку. Це запобігає проблемам з втратою з"єднання і раптовим обривом звуку.

Одного повного заряду вистачає до 6 годин безперервної роботи навушників. Зарядний чохол, потужністю 600 мАг збільшує тривалість автономного звучання до 30 годин. Рівень заряду батареї навушників і зарядного чохла можна подивитися в додатку.

Як тільки ви відкриваєте зарядний кейс, навушники автоматично підключаються до вашого пристрою. Надчутливий датчик носіння фіксує положення навушників. Якщо вийняти навушник з вуха, музика автоматично призупиняється.

Навушники Haylou T16 з технологією Bluetooth 5.0, що значно підвищує швидкість передачі звуку, його стабільність і якість. Відстань передачі звуку досягає 30 метрів.

На гарнітурі навушників розташовані сенсорні датчики, за допомогою яких ви можете не тільки переключати режими шумозаглушення, але і здійснювати дзвінки, перемикати треки. Ви також можете активувати голосового помічника, утримуючи дотик на правому або лівому навушнику протягом 1,5 секунд.

Характеристики GEMIX T16 Black

Кількість пікселів н.д.
Інтерфейс USB
Стандарт роздільної здатності відео Full HD
Максимальна роздільна здатність відео 1920 x 1080 пікселів
Максимальна частота кадрів до 30 кадрів/с
Кріплення прищіпка
Мікрофон вбудовано два мікрофони (стерео)