Веб-камера Logitech PTZ Pro 2 (960-001186)

Код товару: 866079
Під замовлення
28592 Грн
  • Інформація по Logitech 960-001186
  • Виробник: Logitech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: PTZ Pro 2
  • Код виробника: 960-001186
  • Вага: 2.8 кг.
  • Габарити: 42x32x20 см.
  • Короткий опис:

    Кількість пікселів - 2.0 МП, стандарт роздільної здатності відео - Full HD, максимальна роздільна здатність відео - 1920 x 1080 пікселів, фокусування - автофокус, інтерфейс - USB 2.0, довжина кабеля - 3 м, мікрофон - без мікрофону

Опис Logitech PTZ Pro 2

Камера Logitech PTZ Pro 2 оснащена оптикою преміум-класу, що створює ефект живого спілкування. Тому під час переговорів можна забути про те, що співрозмовники знаходяться не поряд, а за тисячі кілометрів від вас. Завдяки технічним удосконаленням камера забезпечує неймовірно чітке зображення, чудову передачу кольору та виняткову оптичну точність. PTZ Pro 2 буде дійсно розумним вибором, якщо врахувати, що вона коштує вдвічі менше моделей з подібними характеристиками.


Відеозйомка у високій роздільній здатності

PTZ Pro 2 призначена для використання в класних кімнатах, аудиторіях і великих конференц-залах. Поле огляду 90 ° дозволяє вибудувати спільний план, а просте управління панорамуванням нахилом допомагає сфокусувати об'єктив на окремих доповідачах, учасниках наради та лекційній дошці. Об'єктив з 10-кратним збільшенням та автофокусуванням дозволяє зосередити увагу на доповідачах і наочних матеріалах, а також забезпечує високу деталізацію і чіткість для віддалених учасників і систем запису.


Простота встановлення і використання

USB-під'єднання за технологією Plug-and-Play дозволяє без труднощів налаштувати камеру PTZ Pro 2 і працювати з нею. Щоб почати відеоконференцію, досить під'єднати камеру до встановленого в конференц-залі комп'ютера або ноутбука через USB-порт. Камера сумісна з додатками для відеоконференцій, що працюють на ПК під управлінням ОС Windows® і комп'ютерах Mac, тому вона стане прекрасним доповненням до будь-якої аудіосистеми або пристрою гучного зв'язку.


Камера з об'єктивом преміум-класу

Камера PTZ Pro 2 оснащена оптикою преміум-класу, розробленою і виготовленою компанією Logitech. Вона дозволяє передавати якісне відео з точною передачею кольору та високою різкістю навіть при збільшенні.


Різні способи кріплення

Обладнайте конференц-залу або приміщення для заходів за своїм бажанням: за допомогою кріпильної фурнітури, що входить у комплект, камеру PTZ Pro 2 можна встановити на столі або прикріпити до стіни, а стандартний штатив розширює можливості використання пристрою. 

Характеристики Logitech PTZ Pro 2

Особливості дистанційне керування
Кількість пікселів 2.0 МП
Стандарт роздільної здатності відео Full HD
Максимальна роздільна здатність відео 1920 x 1080 пікселів
Максимальна частота кадрів 30 кадрів/с (при дозволі 1920 x 1080)
Фокусування автофокус
Кріплення настільний
Кут огляду 90 °
Інтерфейс USB 2.0
Системні вимоги Windows 8.1
Довжина кабеля 3 м
Мікрофон без мікрофону
Розміри 210 мм x 120 мм x 99 мм
Вага 48 г
Колір чорний