Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti PBE-5AC-ISO-Gen2

Код товару: 936589
Немає в наявності
  • Інформація по Ubiquiti PBE-5AC-ISO-Gen2
  • Виробник: Ubiquiti
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: PBE-5AC-ISO-Gen2
  • Короткий опис:

    Режими роботи - Wi-Fi точка, Wi-Fi міст, стандарти мереж - ac, n (до 300 Мбіт/с), робоча частота - 5 ГГц, інтерфейси - WAN 10/100/1000 Мбит/с

Опис Ubiquiti PBE-5AC-ISO-Gen2

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti PBE-5AC-ISO-Gen2

Це друге покоління відомого і чудово зарекомендувавшого себе по ефективності радіомосту. Нова ревізія відрізняється від першої версією тим, що виконує функції під управлінням останнього випущеного ПО з назвою AirOs 8. До того ж тепер впроваджена поліпшена схема захисту від будь-якого типу електростатичних розрядів.

Точка доступу в точності як і попередня для зв'язку використовує протокол AirMax AC. Він відрізняється від Wi-Fi використанням схеми TDMA Поллінг і таким чином виробник зміг виключити колізії. Пропускна здатність другого покоління точки доступу досягає значення в 450 Мбіт / сек.

Зміні піддалася в бік поліпшення схема ESD захисту і тепер вона ще надійніше. Штатний радіомодуль LBE-5AC-Gen2 має потужність в 25 dbm з коефіцієнтом посилення антени спрямованого типу в 23 dbi. Такі характеристики дає можливість створити лінк на відстані в 20 км, а за умови прямої видимості між пристроями і більше.

Звичайно, ці дані є орієнтовними, тому що багато чого залежить від того, в якому стані радіоефір і яка погода. LBE 5AC-Gen2 має міцним до ударів корпусом і ефективним захистом від вологи, пилу та іншого роду неприємного впливу навколишнього середовища. Нормальна робота гарантується при температурах - 40 до + 70 ° С.

Характеристики Ubiquiti PBE-5AC-ISO-Gen2

Режими роботи Wi-Fi точка
Стандарти мереж n (до 300 Мбіт/с)
Робоча частота 5 ГГц
Інтерфейси WAN 10/100/1000 Мбит/с
Додаткові можливості технологія MIMO
Ширина 420 мм
Висота 420 мм
Глибина 230 мм
Живлення PoE/адаптер
Робочий діапазон температури повітря -40°C ~ +70°C