Ліжечко Верес Соня ЛД-13 Орех ( cъемная спица) (13.1.1.20.03)

Код товару: 906552
Немає в наявності
  • Інформація по Верес 13.1.1.20.03
  • Виробник: Верес
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 18 міс.
  • Модель: Соня ЛД-13 Орех ( cъемная спица)
  • Код виробника: 13.1.1.20.03
  • Вага: 17.5 кг.
  • Габарити: 123x75x16 см.
  • Короткий опис:

    Тип - трансформер, Материал - дерево, горіх

Опис Верес Соня ЛД-13 Орех ( cъемная спица)

Ліжечко Верес Соня ЛД13 "Зйомна спиця горіх (13.1.1.20.03) - це чудовий варіант зроблений з вільхи. Вона має маятниковий механізм для заколисуючи малюка і економії сил батьків. Внизу перебувати місткий ящик для білизни, який послужить відмінним вмістилищем для речей та іграшок. ще одна особливість цієї ліжечка - її дно, адже вона виготовлена ​​з ортопедичних ламелей, які забезпечать відмінну вентиляцію матраца і дитячої білизни.

Особливості:

Поперечний маятниковий механізм для заколисування з фіксатором; місткий, закритий, ящик для білизни на телескопічних направляючих; підставу для матраца з двома рівнями регулювання по висоті; всі деталі ліжечка мають безпечні округлі форми і поліровані поверхні; захисна профіль-накладка (гризунок) на верхній частині боковини, яка захищає зубки дитини; дно ліжечка виготовляється з ортопедичних ламелей - що забезпечує достатню вентиляцію матраца і постільної білизни; можливість трансформації ліжечка в дитячий диванчик; - Ліжечко виготовлене з високоякісних твердих листяних порід дерев; виріб відповідає міжнародним вимогам і держстандартам України (Сертифікат Держстандарт ISO 9001); сертифіковані фарби і лаки на водній основі, з додаванням іонів срібла; екологічний сертифікат відповідності зі стандартом ISO 14024: 2002; без коліс.

Для того, щоб дитина росла щасливою і успішно розвивався, крім турботи і любові батьків велике значення відіграє навколишнє його обстановка. У дитячій кімнаті дитина проводить дуже багато часу, тому дуже важливо, щоб його оточували красиві, функціональні і безпечні предмети меблів, такі як дитячі меблі «Верес».

Вся дитяча меблі виконані з екологічно чистих матеріалів і сертифікована відповідно до встановлених міжнародних норм. На нашому сайті ви підберете дитячі меблі, за допомогою якої обставити кімнату малюка максимально комфортно і функціонально.

Особливості дитячих ліжечок фабрики Верес: безпека ліжечок. Всі ліжечка зроблені з екологічного дерева, і покриті лаками на водній основі, вони абсолютно нетоксичні і на 100% безпечні для дитини. Продуманий дизайн. Різноманітні моделі будуть відмінним вибірок як для любителів класики так і для батьків, які люблять сучасні меблі.

В асортименті великий вибір кольорів, це дає можливість підібрати модель під будь-який дизайн кімнати малюка. Прикраси у вигляді декоративного різьблення, красиві стрази - все це створює гармонію і дарує спокійний сон.

Висока функціональність. Деякі моделі ліжечок обладнані містким ящиком, який розділений на дві частини, і виїжджає на телескопічних направляючих. Так само дуже зручна функція маятниковий механізм, який допоможе приспати немовляти, розгойдуючи ліжечко, для молодих мам це цінна функція. Багато моделей ліжок можуть трансформуватися в диванчик, для дитини це буде дуже зручно, коли він підросте.

Відмінні ціни - продукція української фабрики Верес за якістю не поступається, а в багатьох випадках і перевершує закордонні аналоги, і при цьому ціна на неї незмінно доступна для молодих сімей.

Характеристики Верес Соня ЛД-13 Орех ( cъемная спица)

Матеріал дерево
Тип трансформер
Внутрішня довжина 120 см
Внутрішня ширина 60 см
Число рівнів висоти днища 2
Особливості бічна спинка що опускається
Колір горіх