Зарядний пристрій для фото PowerPlant Sony NP-FZ100 для двох акумуляторів (CH980178)

Код товару: 893630
Під замовлення
474 Грн
  • Інформація по PowerPlant CH980178
  • Виробник: PowerPlant
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Sony NP-FZ100 для двох акумуляторів
  • Код виробника: CH980178
  • Вага: 0.05 кг.
  • Габарити: 8x7x3 см.
  • Короткий опис:

    Зарядний пристрій PowerPlant Sony NP-FZ100 для двох акумуляторів (CH980178)

Опис PowerPlant Sony NP-FZ100 для двох акумуляторів

Зарядний пристрій для фото PowerPlant Sony NP-FZ100 для двох акумуляторів (CH980178) - це сучасна літієво-іонна батарея для фото і відеокамер, яка забезпечить тривалий час автономної роботи свого пристрою.
Акумулятор PowerPlant це повноцінний аналог оригінального акумулятора Sony NP-FH100. У виробництві використані тільки високоякісні елементи живлення і японські чіпи оригінальних виробників, тому акумулятор має високу енергетичну щільність, низьким саморазрядом, зберігає заряд навіть при тривалому використанні, а відсутність "ефекту пам'яті" і здатність швидко перезаряджати його не досягаючи повної розрядки, можна віднести до ключових переваг. Фірма PowerPlant гарантує безпеку використання батареї PowerPlant Sony NP-FH100 c Вашим фотоапаратом або відеокамерою.
Компанія PowerPlant спеціалізується на виробництві електротехнічної та електронної продукції. Дане українське підприємство було утворено в 2007 році. Асортимент продуктів, що випускаються під торговою маркою PowerPlant, складається з таких аксесуарів для відео-, фототехніки і мобільної електроніки, як блоки живлення, акумулятори та зарядні пристрої, а також, з універсальних мобільних пристроїв, і фото і відео кабелів. Крім того, компанія пропонує ряд високоякісних аксесуарів для професійного фотографування.
Виробничі потужності підприємства розташовані на території Китаю. Вся продукція під торговою маркою PowerPlant характеризується першокласним якістю, до того ж, вона сертифікована відповідно до українських стандартів. На кожну одиницю товару під своїм брендом виробник надає гарантію терміном в один рік.
Своїми головними пріоритетами компанія PowerPlant називає повне задоволення бажань, потреб і потреб своїх споживачів, міцне утвердження свого імені не тільки на українському, а й на міжнародному ринку, а також, постійний якісний ріст асортименту пропонованих продуктів.