Зарядний пристрій Baseus 2xUSB 65W GaN (USB-C+USB-A) black (CCGAN2L-B01)

Код товару: 1295268
Під замовлення
1217 Грн
  • Інформація по Baseus CCGAN2L-B01
  • Виробник: Baseus
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: 2xUSB 65W GaN (USB-C+USB-A) black
  • Код виробника: CCGAN2L-B01
  • Вага: 0.196 кг.
  • Габарити: 14x8x4 см.
  • Короткий опис:

    Тип - адаптер, Живлення - мережа, Призначення - універсальне, тип вихідного підключення - USB Type-C, USB, Max - 5 A, 65 Вт, кількість USB портів - 1 x USB, 1 x USB Type C, швидка зарядка - Power Delivery, Quick Charge 3.0, чорний

Опис Baseus 2xUSB 65W GaN (USB-C+USB-A) black

Зарядний пристрій Baseus GaN2 Lite виготовлено за технологією GaN, а значить краще протистоїть нагріванню, споживає меншу кількість енергії і заряджає гаджети швидше, ніж звичайні зарядки. Завдяки підтримці протоколів Quick Charge 4+ та Power Delivery з потужністю до 65 Вт, за його допомогою зможете швидко зарядити як смартфон, так і ноутбук. Визначення відповідних вихідних параметрів відбувається автоматично. Максимальна сила струму становить 3.25 А. Широкий діапазон вхідної напруги дозволяє використовувати цю зарядку у різних країнах. Її зручно брати із собою у поїздки. Розмір корпусу становить 100x35x30 мм: поміститься у будь-яку валізу або дорожню сумку.

Компактне
Baseus GaN2 Lite схожа на стандартні адаптери живлення, які кладуть у коробку смартфона.

Просте у використанні
Для початку роботи адаптер живлення необхідно вставити в розетку, а в роз’єм підключити рідні зарядні кабелі від мобільних пристроїв. Обидва роз’єми можуть працювати паралельно і заряджати два гаджети відразу.

Швидка зарядка
Вихідні порти працюють за стандартом Power Delivery або Quick Charge 4+. PD фірма Apple рекомендує для прискореної зарядки власної продукції. Обидва роз’єми можуть працювати у прискореному режимі одночасно. Зверніть увагу, що зарядний пристрій повинен бути підключений за допомогою кабелю, який підтримує стандарт PD. Технологія QC 4+ дозволяє зарядити акумулятор пристрою від 0 до 50% за 15 хвилин. Якщо мобільний апарат не підтримує QC 4.0 або PD, заряджання буде відбуватися з меншою швидкістю.

Надійне
Багаторівневий захист від стрибків напруги та короткого замикання, захист від перегріву та перевантажень – роблять його використання Baseus GaN2 Lite безпечним.

Універсальне
Це зарядне сумісне з більшістю існуючих гаджетів, для заряджання яких використовується кабель зі штекером USB Type-A та USB Type-C.

Характеристики Baseus 2xUSB 65W GaN (USB-C+USB-A) black

Габарити 100 x 35 x 30 мм
Вага 0.115 кг
Габарити упаковки 80 x 40 x 140 мм
Вага з упаковкою 0.1361 кг
Виробник Baseus
Артикул CCGAN2L-B01
Тип Мережевий зарядний пристрій
Кількість портів 2
Вихідний струм, А 5
Вихідна напруга, В 4,5
Додаткові характеристики Швидка зарядка
Кількість USB Type-A 1
Кількість USB Type-С 1
Загальна потужність 65
Підтримка Power Delivery Power Delivery