Мережевий зарядний пристрій Samsung 25W PD Wall Charger Black EP-TA800XBEGRU 25W PD3.0 Type-C (Black)

Код товару: 974213
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung EP-TA800XBEGRU
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 6 міс.
  • Модель: EP-TA800XBEGRU 25W PD3.0 Type-C (Black)
  • Код виробника: EP-TA800XBEGRU
  • Вага: 0.11 кг.
  • Габарити: 12x8x3 см.
  • Короткий опис:

    Тип - адаптер, Живлення - мережа, Призначення - універсальне, тип вихідного підключення - USB Type-C, Max - 3 А, кількість USB портів - 1 x USB Type C, швидка зарядка - Power Delivery, чорний

Опис Samsung EP-TA800XBEGRU 25W PD3.0 Type-C (Black)

Підтримка функції швидкого заряджання

Заряджайте ваші цифрові пристрої швидко й ефективно, використовуючи для цього мережевий зарядний блок EP-TA800 з підтримкою технології Super Fast Charging і вихідною потужністю до 25 Вт *. Для ефективного процесу рекомендовано застосовувати тільки оригінальні елементи живлення, які забезпечать коректність процесу й оптимальний результат **.

Робота у швидкісному та звичайному режимах

Адаптер змінного струму EP-TA800 від Samsung підходить як для швидкісного заряджання мобільних пристроїв, так і для заряджання девайсів у звичайному режимі***. У разі використання сумісних зі стандартом Power Delivery 3.0 пристроїв досягається потужність 25 Вт. Для приладів із підтримкою функції швидкого заряджання модель EP-TA800 забезпечить вихідну потужність 9 Вт, а у разі заряджання ґаджетів у звичайному режимі адаптер надасть подання струму 3 А (5 Вт) ****.

*Функція Super Fast Charging буде активною лише у разі заряджання пристроїв, сумісних із технологією Direct Charging і стандартом USB PD 3.0. У разі заряджання приладів, несумісних із цими стандартами, швидкість заряджання може різнитися.
**Час заряджання залежить від типу під'єднаних пристроїв, особливостей мережі, специфіки роботи мобільного пристрою, стану акумулятора та інших чинників.
***Для досягнення ефективного результату використовуйте тільки сумісні пристрої та оригінальні, неушкоджені аксесуари. Повністю безпечний, коректний і результативний процес заряджання можливий тільки з використанням якісних і справних зарядних пристроїв і кабелів.
****Використання несумісних пристроїв, а також пошкоджених елементів живлення й несправних пристроїв може стати причиною травм і пошкоджень цифрових приладів і техніки.

Характеристики Samsung EP-TA800XBEGRU 25W PD3.0 Type-C (Black)

Основні
Тип зарядного пристрою універсальне
Cумісність моделей Galaxy Note 10
Note 10 5G
S10 5G
A90 5G
A80
A70
Вихідний струм 3 A
Вихідна потужність 5 Вт , 9 Вт, 25 Вт макс. при (PD 3.0 PPS)
Кабель у комплекті ✔ USB Type-C ↔ Type-C
Додатково
Особливості Супершвидка зарядка (PD 3.0 PPS Макс. 25W)
Комплектація кабель USB Type-C
зарядний пристрій
брошура
Довжина кабеля 1 м
Розміри 41,4 x 78,1 x 26,2
Вага 50.25 г
Вхідне підключення USB Type-C
Сумісність Samsung
Колір чорний