Зарядний пристрій Xiaomi 33W Charging Combo (Type-A) (947220)

Код товару: 1505869
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi 947220
  • Виробник: Xiaomi
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 1 міс.
  • Модель: 33W Charging Combo (Type-A)
  • Код виробника: 947220
  • Вага: 0.163 кг.
  • Габарити: 12x8x4 см.
  • Короткий опис:

    Тип - адаптер, Живлення - мережа, Призначення - універсальне, тип вихідного підключення - USB, Max - 3 А, 33 Вт, кількість USB портів - 1 x USB, швидка зарядка - Quick Charge, білий

Опис Xiaomi 33W Charging Combo (Type-A)

Розумний зарядний пристрій

Використовуючи Xiaomi 33W Charging Combo, ви безпечно відновлюєте ресурс батареї улюблених гаджетів. Поставляється у комплекті з кабелем. Підтримує стандарт швидкого заряджання Quick Charge. Має розумну систему ідентифікації підключених гаджетів, що адаптує зарядку під конкретні девайси. Захист включає всі необхідні ланки – від вогнетривкого пластику корпусу до електроніки, що запобігає поломці.

Універсальний роз'єм

Стандарт USB-A орієнтований на велику кількість техніки, завдяки чому забезпечує максимальну сумісність. Заряджайтеся, де би не опинилися. А швидка зарядка прискорить цей процес, не змушуючи довго чекати. Зарядний пристрій Xiaomi 33W Charging Combo – ваш надійний помічник.

Безпека понад усе

Для забезпечення захисту як самого зарядного блоку 33W Charging Combo, так і підключеної техніки, використали чіп з розумними алгоритмами. Вони припускають відсутність коротких замикань, перегріву, перенапруги, перевантажень по струму. Захист від негативних факторів впливу магнітного поля, статичного струму та низької напруги також включений у функціонал.

Вирушайте у відрядження

Компактний адаптер легко поміститься у невеликій кишені. Взяти із собою у сумку – простіше простого. Перевага в тому, що, переїжджаючи з країни в країну, вам не потрібно змінювати зарядку: модель адаптована під різні стандарти напруги в межах 100-240 В.

Характеристики Xiaomi 33W Charging Combo (Type-A)

Тип адаптер
Живлення мережа
Призначення універсальне
Тип вихідного підключення USB
Максимальний вихідний струм 3 А
Максимальна вихідна потужність 33 Вт
Кількість USB портів 1 x USB
Швидка зарядка Quick Charge
Особливості захист від перенавантаження
Колір білий