Зарядний пристрій Xiaomi 65W GaN 1A1C (BHR5515GL) white (882420)

Код товару: 1422973
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi 882420
  • Виробник: Xiaomi
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 6 міс.
  • Модель: 65W GaN 1A1C (BHR5515GL) white
  • Код виробника: 882420
  • Вага: 0.26 кг.
  • Габарити: 15x10x4 см.
  • Короткий опис:

    Тип - адаптер, Живлення - мережа, Призначення - універсальне, тип вихідного підключення - USB Type-C, USB, Max - 5 A, 65 Вт, кількість USB портів - 1 x USB, 1 x USB Type C, білий

Опис Xiaomi 65W GaN 1A1C (BHR5515GL) white

Зручність та якість

Зарядний пристрій Xiaomi 65W GaN 1A1C – це покращений підхід до звичних речей. Заряджається подвійним портом (Type-A +Type-C). Останній підтримує швидкий протокол 65W. Легко вміщується в долоні і знайде собі місце в сумці для відряджень. Напівпровідниковий матеріал GaN забезпечив новий рівень зарядки: швидкий та безпечний. Підходить для різних пристроїв, включаючи консолі.

Використання GaN

За допомогою нітрид галію зарядний пристрій став значно легшим за вагою і продуктивнішим у роботі. Вражаюча опірність кислотам, лугам і високій температурі зробила його стійким до факторів, що виводять з ладу. Блок із застосуванням GaN навіть за рівної потужності істотно перевершує аналоги без цього напівпровідникового матеріалу.

Для комфортних подорожей

Надкомпактний корпус дозволить взяти із собою зарядку у відрядження чи відпустку. Завдяки підтримці 65W цим блоком ви зможете зарядити смартфон, планшет, лептоп. Він сумісний із пристроями iOS та Android. Механізм визначення вихідного струму адаптує Xiaomi 65W GaN 1A1C до будь-яких девайсів.

Подвійний порт зі швидкою зарядкою

На корпусі техніки розміщено два роз'єми: USB Type-A (до 18W) та USB Type-C (до 65W). При одночасному зарядженні двох пристроїв забезпечуються показники 45W та 18W. Отримайте максимум за короткий час: наприклад, Mi 12 Pro всього за 28 хвилин заповнить заряд акумулятора до 100%.

Робота з високим струмом

Зарядка Xiaomi 65W GaN 1A1C поставляється з кабелем Mi Type-C. Це обладнання працює у зв'язці з чіпом E-Marker, який підтримує протоколи швидкого заряджання до 5А. При довжині 1.5 м ви легко зможете підключити зарядку до будь-якої розетки.

Комплексний захист

Тепер процес енерговідновлення не пов'язаний із ризиками: завдяки інтелектуальному контролю струму та багаторівневому захисту адаптер та підключена техніка убезпечені на всі 100%. Надструм (вхідний та вихідний), надмірна напруга, короткі замикання, низька пульсація, перегрів, електромагнітні перешкоди, статична електрика – нічого з цього не виведе з ладу зарядку.

Характеристики Xiaomi 65W GaN 1A1C (BHR5515GL) white

Тип адаптер
Живлення мережа
Призначення універсальне
Тип вихідного підключення USB Type-C
Максимальний вихідний струм 5 A
Максимальна вихідна потужність 65 Вт
Кількість USB портів 1 x USB Type C
Особливості захист від перенавантаження
Колір білий