Спецтехніка Dickie Toys Міський потяг 45 см (3748002) Городской поезд 45 см

Код товару: 930503
Під замовлення
747 Грн
  • Інформація по Dickie Toys 3748002
  • Виробник: Dickie Toys
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Городской поезд 45 см
  • Код виробника: 3748002
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 50x12x8 см.
  • Короткий опис:

    потяг, від 3 років, розміри - 45 см

Опис Dickie Toys Городской поезд 45 см

Спецтехніка DICKIE TOYS Міський поїзд 45 см (3748002)

Дитяча іграшка від німецького бренду Dickie Toys являє собою чудовий поїзд, який приведе кожного хлопчиська в надзвичайний захват! А це зовсім не дивно, адже поїзд має величезні розміри - цілих 45 см, а також ефектне колірне оформлення. Крім свого привабливого зовнішнього вигляду, поїзд оснащений дверцятами і дахом! Іграшка виконана з дуже якісного, міцного і нетоксичного пластика, який є безпечним для дітей.

Іграшки Dickie - це справжня скарбниця для маленького хлопчика, так як цей бренд представлений машинками-спецтранспортом. Всі деталі, як і сама іграшка, повністю виготовлені з м'якого безпечного і міцного пластику, який, в свою чергу, не так то просто і зламати. Тому така іграшка прослужить дуже багато часу. Іграшки Dickie настільки реалістичні, що, часом, здається, що в руках ви тримаєте зменшену копію пожежної машини, сміттєвози, трактор з причепом, міський трамвай, залізничний потяг, а також морські види транспорту.

У багатьох моделях спецтранспорту є навіть справжня сирена, машина вміє блимати фарами, обертати колесами, відкриваються всі двері і вікна. В асортименті компанії також і радіокеровані моделі та інша дорожня інфраструктура, в тому числі, світлофори, оснащені спеціальні керованими кнопками, датчиками і ліхтариками.

Dickie Toys: справжній рай для кожного хлопчика. Це висока якість як використовуваних для виробництва матеріалів, так і готового виробу. Іграшки Dickie Toys виробляються з особливого типу пластмас, які відрізняються високою міцністю і безпекою для організму. Завдяки цьому ці іграшки можна використовувати в якості подарунка навіть дітям віком від двох років.

Характеристики Dickie Toys Городской поезд 45 см

Тип потяг
Вікова група від 3 років
Розміри 45 см
Колір червоний