Залізниця Hape Моя маленька залізниця (E3814) Моя маленькая железная дорога

Код товару: 927750
Немає в наявності
  • Інформація по Hape E3814
  • Виробник: Hape
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Моя маленькая железная дорога
  • Код виробника: E3814
  • Вага: 4.44 кг.
  • Габарити: 48x24x12 см.
  • Короткий опис:

    різнокольоровий

Опис Hape Моя маленькая железная дорога

Залізниця Hape Моя маленька залізниця (E3814)

Набір "Моя маленька залізниця" від відомого європейського бренду Hape - якісний набір іграшок з екологічно чистого, натурального дерева. Буде чудовим подарунком як для хлопчиків, так і для дівчаток. Ось це веселощі! Проведіть свій потяг з банановим вагоном по шляхах, і дивіться в обидва, коли проїжджаєте повз хитрих мавпочок! Вони можуть стрибнути і відібрати смачне частування.

Прислухайтеся, як мелодійно поїзд проходить через місток у вигляді ксилофона, і почніть заново! Іграшка має ідеальний розмір для маленьких ручок, щоб дитині було максимально комфортно грати з ним. Ідеально відшліфована, абсолютно безпечна для малят. Покрита нетоксичної фарбою. Іграшка сприяє розвитку зорово-моторної координації, творчих здібностей та уяви. Вік: для дітей від 18 місяців і старше.

Ви не вірите, що дерев'яні іграшки можуть не поступатися своїм прототипам з пластика? Hape іграшки тому приклад! Саме компанія Hape, керуючись своїм слоганом 'Майбутнє належить дітям' відтворила абсолютно безпечні але в той же час притягують увагу іграшки. Як і багато інших, Hape іграшки створені для допомоги дитині у вивченні навколишнього його світу і розвитку власної моторики, орієнтуванні в просторі і логічного мислення. Дизайнерські рішення, колірна гамма і матеріал з яких виготовляються іграшки не залишать вас байдужими!

Hape - іграшки - безпека на висоті. Побачивши іграшку компанії Hape, навіть найвибагливіші і прискіпливі батьки не залишаться байдужими. Адже для батьків головне безпеку і здоров'я власного чада. Іграшки виготовляються виключно з високоякісної деревини і відповідають міжнародним стандартам і нормам. Саме екологія головний акцент, який творці проповідують своєю продукцією. Адже екологія для планети, як для нас діти - наше майбутнє! Та й зламати таку іграшку не так то просто. Компанія поєднала якість, цінову політику і надійність в одній іграшці. Саме тому Hape дерев'яні іграшки завоювали таку популярність і визнання як у дітей, так і у батьків.

Асортимент і багатогранність які Hape іграшки готові вам подарувати. Компанія не обмежується на виготовленні конкретної продукції, а намагається задовольнити максимальну кількість запитів малюка з урахуванням зростання його потреб та інтересів. Цим і викликано величезну кількість продукції компанії Hape, а саме: кубики, конструктори, музичні інструменти, магнітні дошки, ігрові набори, пазли, машинки і багато іншого. Сміливо можна сказати, що продукції компанії сподобається і припаде до душі кожному малюку, будь він музикантом, архітектором або археологом в душі.

Характеристики Hape Моя маленькая железная дорога

Виробник Hape
Модель Моя маленькая железная дорога
Артикул E3814
Вікова група від 1.5 років
Колір різнокольоровий