Електрична зубна щітка Philips HX6352/42

Код товару: 1081409
Є в наявності
2124 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 2124грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Philips HX6352/42
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: HX6352/42
  • Вага: 0.25 кг.
  • Габарити: 21x11x6 см.
  • Короткий опис:

    вікова група - для дітей, тип головки-насадки - ультразвукова, кількість знімних насадок - 2

Опис Philips HX6352/42

Інтерактивний додаток: ваша дитина полюбить чистити зуби

Додаток Philips Sonicare For Kids синхронізується з дитячої звуковий зубною щіткою і в ігровій формі навчає дітей правильному догляду за порожниною рота. Наставник спонукає дитину чистити зуби більш ефективно і протягом довшого часу. Кожен сеанс починається з зрозумілих відеоінструкцій. Діти вчаться технікам правильного чищення зубів, а додаток відстежує їх прогрес. Це веселий і пізнавальний процес, який сподобається вашій дитині, а ви зможете в будь-який момент перевірити, наскільки добре він справляється із завданням.

98% користувачів зазначили, що діти чистять зуби довше, ефективніше і з великим задоволенням

Завдяки додатку і зубній щітці Philips Sonicare For Kids діти вчаться самостійно чистити зуби. Додаток синхронізує дані з дитячої звуковий зубною щіткою через Bluetooth, навчаючи правильної техніки чищення і записуючи дані кожного сеансу. Діти можуть стежити за тим, наскільки добре вони чистять зуби, а також отримувати нагороди за відмінний результат. Це ефективне навчальне додаток: 98% батьків, які брали участь в опитуванні, підтвердили, що діти довше і краще чистять зуби. Веселий і захоплюючий процес, в ході якого діти формують корисні звички по догляду за порожниною рота.

Цікаві нагороди за успішні сеанси чистки

Наше додаток і зубна щітка Philips Sonicare For Kids перетворять чистку зубів в веселий і захоплюючий процес. Головний персонаж додатки - Спаркл, який дуже любить чисті зубки. Діти доглядають за Спаркл і отримують інструкції від наставника, які спонукають їх до більш довгої і ефективної чищення. Після кожного успішного сеансу чистки у Спаркл піднімається настрій, а дитина отримує нагороду. Дитина може використовувати спеціальні аксесуари для свого Спаркл або вигравати для нього їжу - адже Спаркл дуже любить корисні продукти. Батьки можуть самостійно встановлювати в додатку нагороди для своєї дитини.

Слідкуйте за часом чистки, не заходячи в додаток

При підключенні зубної щітки Philips Sonicare For Kids з підтримкою Bluetooth до додатка функція Quadpacer відстежує сеанси чистки в режимі реального часу. Фіксується інформація про початок сеансу, перервах і часу завершення процедури. Завдяки функції пам’яті і відліку часу можна зберігати інформацію про чистках (до 20 сеансів), навіть якщо додаток не використовувалося. При наступному включенні щітки разом з додатком інформація про ці сеансах буде синхронізована з календарем додатки, а дитина зможе отримати нагороди за успішні сеанси і стежити за своїм прогресом.

KidTimer і KidPacer для навчання правильному чищенню зубів

Щоб сприяти ретельному чищенні зубів, електрична зубна щітка Philips Sonicare For Kids з підтримкою Bluetooth підключається до додатка і допомагає дитині поступово збільшувати тривалість чистки. Таким чином досягається рекомендоване стоматологами час чищення - 2 хвилини. Якщо ви використовуєте програму діти повторюють рухи за наставником, ретельно очищаючи кожну ділянку порожнини рота. Наставник дає інструкції, спонукаючи дитину до більш тривалої чищенні кожної зони. Коли дитина збільшить час чистки, він отримає нагороду від Спаркл, який буде дуже радий своїм чистим зубкам. Це веселий процес, який допоможе навчитися правильному догляду за порожниною рота.

Динамічний потік рідини отчищает міжзубні проміжки

Діти вчаться чистити зуби, а наша звукова технологія виконує всю іншу роботу. Завдяки унікальній технології чистки електрична зубна щітка Philips Sonicare м’яко і ефективно очищає міжзубні проміжки і ділянки вздовж лінії ясен. Чистячі щетинки роблять понад 500 рухів/с - так звукова технологія забезпечує ефективний результат, у міру того як дитина освоює техніку догляду за порожниною рота. Завдяки цій технології зубна щітка Philips Sonicare For Kids забезпечує до 75% більш ефективний результат, ніж звичайна зубна щітка, - походи до стоматолога стануть набагато приємніше.

Характеристики Philips HX6352/42

Також шукають розумні
Вікова група для дітей
Тип головки-насадки ультразвукова
Кількість знімних насадок 2
Кількість зворотно-обертальних рухів у хвилину 62 000
Види насадок Sonicare for Kids
Кількість режимів роботи 2
Режими роботи щоденне чищення
Технологія звукова
Додаткові функції таймер
Система живлення акумулятор
Пристрій для зарядки база для зарядки
Час роботи 56 хв
Вага 0.35 кг
Колір рожевий