Електрична зубна щітка Philips HX6830/44

Код товару: 1070022
Немає в наявності
  • Інформація по Philips HX6830/44
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: HX6830/44
  • Вага: 0.39 кг.
  • Габарити: 24x6x11 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електрична, вікова група - для дорослих, тип головки-насадки - ультразвукова, кількість знімних насадок - 1

Опис Philips HX6830/44

Запатентована технологія
Перезаряджається зубна щітка Philips HX6830 / 44 забезпечує чудову чистку, яку ви шукаєте, а також гнучкість, необхідну для догляду за порожниною рота. Клінічно доведено, що всього за два тижні поліпшується здоров'я ясен. SONICARE PROTECTIVECLEAN підтримує режим Gum Care. Запатентована звукова технологія створює рідина для стимуляції ясен, а нова контурна насадка ProResults для видалення ясен видаляє до 6 разів більше зубного нальоту уздовж лінії ясен в порівнянні з ручною зубною щіткою.

Принцип роботи
Технологія Sonic Sonic - це комбінація високочастотних вібрацій і широкого діапазону руху щетинною щітки, яка створює динамічне очищаючу дію (DCA). Потужність очищення до 62 000 * рухів кисті в хвилину призводить до того, що високошвидкісна суміш рідин (паста і слина) створює мікропухирці, а широкий діапазон переміщення щетини вдавлює їх глибоко в міжзубні проміжки і уздовж лінії ясен, забезпечуючи ідеальну очистку навіть поза зоною щетинок

Gum Care
Режим Gum Care забезпечує 2 хвилини загального очищення плюс 1 хвилину для акуратної очищення проблемних зон і уздовж лінії ясен, зменшуючи запалення ясен і кровотеча, а також захищаючи від гінгівіту. Видалення зубного нальоту - FlexCare Premium Whitening видаляє до 10 разів більше зубного нальоту, ніж ручна зубна щітка

Отбеливает зуби всього за 1 тиждень
FlexCare Premium Whitening видаляє пігментні плями від кави, чаю, червоного вина, сигарет і тютюну всього за 1 тиждень. А також покращує здоров'я ясен за два тижні. FlexCare очищає лінію ясен, видаляючи зубний наліт при стимуляції ясен. Кінцевим результатом є поліпшення здоров'я ясен всього за 2 тижні.

4 режиму для індивідуального догляду за порожниною рота
Зубна щітка FlexCare має чотири гнучкі режиму чищення, так що ви можете персоналізувати свою чистку і задовольнити ваші специфічні потреби в догляді за порожниною рота.

Smartimer
Smartimer показує, що ваш цикл чистки завершено автоматичним відключенням зубної щітки в кінці циклу чистки. Стоматологи рекомендують чистити зуби не менше 2 хвилин два рази на день.

Quadpacer
Brush Pacer - це 30-секундний інтервальний таймер з коротким звуковим сигналом і паузою, що нагадує про необхідність рівномірно і ретельно чистити 4 ділянки рота.

Характеристики Philips HX6830/44

Основні характеристики
Тип зубна електрощітка
Призначення доросла
Кількість насадок 1
Функціонал
Зубний центр класична насадка
Tехнологія чищення ультразвукова
Фізичні характеристики
Живлення акумулятор літій-іонний
Колір чорний
Додатково
Комплектація зарядний пристрій