Електрична зубна щітка Philips HX6859/29

Код товару: 1111417
Немає в наявності
  • Інформація по Philips HX6859/29
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: HX6859/29
  • Вага: 0.45 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - електрична, вікова група - для дорослих, тип головки-насадки - ультразвукова, кількість знімних насадок - 2

Опис Philips HX6859/29

Професійний догляд за зубами з Philips

З зубною щіткою Philips HX6859/29 ви зможете ретельно і ефективно доглядати за порожниною рота. В основу роботи цієї високотехнологічної щітки покладена інноваційна технологія звукових коливань Philips Sonicare (до 62 000 разів на хвилину), які передаються на очищувальну насадку. Для порівняння: при чищенні зубів звичайною щіткою цей показник приблизно дорівнює 180 раз за хвилину. При постійному використанні щітки ваші зуби і ясна надовго збережуть здоров'я і будуть мати відмінний вигляд.

Комфортна чистка. Зручне зберігання

Зубна щітка Philips HX6859/29 укладена в ергономічний корпус зі зручною рукояткою, яка впевнено розташовується в руці і не вислизає під час чищення. На рукоятці розташована кнопка управління і світлодіодні індикатори, що показують рівень заряду і обраний режим чистки. У комплекті ви отримаєте спеціальний футляр для зберігання, в ньому щітку можна перевозити під час подорожі або відрядження.

Делікатна і ретельна процедура

Щітка Philips HX6859/29 укомплектована насадками з м'якою пружною щетиною для ефективної і безпечної чистки зубів і ясен без травм і подряпин навіть у важкодоступних місцях: щетинки чудово прилягають до поверхні, легко проникають в проміжки між зубами і повністю видаляють наліт і залишки їжі. Якщо ви створюєте надмірний тиск на зуби і ясна, щітка видає звуковий сигнал, застережуючий про небезпеку неправильного чищення. Smartimer стежить за тривалістю процедури і нагадує про закінчення рекомендованих 2-х хвилин.

Режими роботи

Philips HX6859/29 має три встановлені режими: режим очищення, режим освітлення, додатковий догляд за яснами. Режим очищення призначений для щоденного догляду за зубами за стандартним алгоритмом. У режимі освітлення м'які щетинки насадки полірують зубну емаль і видаляють потемніння, що утворилися. У режимі догляду за яснами до двох хвилинах додається додаткова хвилина для масажу ясен зі зниженою інтенсивністю впливу.

Автономна робота

Зубна щітка Philips HX6859/29 оснащена високоємним акумулятором, який дозволить вам користуватися щіткою до 14 днів (4 хвилини в день) на одному заряді. Про кількість заряду ви зможете дізнатися за допомогою спеціального індикатора на корпусі

Своєчасна зміна насадки

Фірмова технологія BrushSync відстежує тривалість та інтенсивність використання насадки і нагадує, коли потрібно провести її заміну. В цьому випадку загориться індикатор, а зубна щітка видасть короткий звуковий сигнал. Так ви завжди зможете максимально ефективно доглядати за порожниною рота.

Характеристики Philips HX6859/29

Виробник PHILIPS
Модель HX6859/29
Артикул HX6859/29
Тип електрична
Вікова група для дорослих
Тип головки-насадки ультразвукова
Кількість знімних насадок 2
Кількість зворотно-обертальних рухів у хвилину 62 000
Види насадок W2 Optimal White
Кількість режимів роботи 3
Режими роботи масаж ясен \n відбілювання \n полірування \n повсякденна
Технологія звукова
Додаткові функції таймер \n індикатор стану акумулятора \n датчик сили натиску
Система живлення акумулятор
Час роботи 56 хв
Вага 0.95 кг
Колір білий