Електрична зубна щітка Philips HX9911/27

Код товару: 1219962
Немає в наявності
  • Інформація по Philips HX9911/27
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: HX9911/27
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 25x16x10 см.
  • Короткий опис:

    вікова група - для дітей, тип головки-насадки - пульсуюча, кількість знімних насадок - 1

Опис Philips HX9911/27

Ще більш здорові і білі зуби

Представляємо саму елегантну електричну зубну щітку Philips Sonicare з функцією відбілювання. Виберіть Philips Sonicare.

Ще більш здорові і білі зуби

Більш білі зуби всього через 1 день

  • Зручне додаток для чищення зубів
  • Вбудований датчик тиску
  • Розпізнавання чистить насадки
  • 4 режиму, 3 рівня інтенсивності
Видаляйте на 100% більше потемніння*всього за 3 дні

Позбавтеся від потемніння емалі і насолоджуйтеся білосніжною посмішкою з чистячої насадкою W3 Premium White. Її густі щетинки спеціально створені для боротьби з потемніння; клінічно доведено, що вона видаляє до 100% більше потемніння всього за 3 дні ***.

Видаляє в 10 разів більше нальоту*для ретельного чищення

Будьте впевнені в ретельному чищенні зубів з чистячої насадкою C3 Premium Plaque Contol. М'які і гнучкі щетинки повторюють контури ваших зубів, забезпечуючи в 4 рази більше тісний контакт ** і видаляючи до 10 разів більше нальоту у важкодоступних місцях.

Ефективне видалення нальоту і дбайливий догляд за яснами

Чистяча насадка C3 Premium Plaque Control створена для ретельного догляду за порожниною рота. М'яка бічна частина і гнучкі щетинки ідеально повторюють контури зубів, забезпечуючи до 4 разів більше тісний контакт і допомагаючи видаляти наліт у важкодоступних місцях *.

Створюйте та підтримуйте здорові звички

DiamondClean 9000 дає вам рекомендації по створенню та підтриманню здорових звичок між прийомами у стоматолога. Вбудовані інтелектуальні датчики сповіщають про надмірному тиску на щітку, а при підключенні до додатка Sonicare звіт про сеанс дозволяє слідувати вірному курсу і відстежувати ваш прогрес.

Персоналізована чистка зубів

DiamondClean 9000 має ряд режимів – Clean (Чищення), White+(Освітлення), Gum Health (Здоров'я ясен) і Deep Clean+(Глибока чистка) – які допоможуть вам ефективніше чистити зуби. Режим Clean (Чищення) підходить для якісної щоденної чистки зубів, White+(Освітлення) – для видалення потемніння, Gum Health (Здоров'я ясен) забезпечує дбайливу і ефективну чистку ясен, а Deep Clean+(Глибока чистка) підходить для максимально ретельного чищення. Три налаштування інтенсивності дозволяють вибирати між високим рівнем для ретельного чищення і низьким рівнем для більш чутливих зубів.

BrushSync автоматично вибирає для вас оптимальний режим

Інтелектуальні чистячі насадки забезпечують оптимальний вибір режиму і рівня інтенсивності для максимально ефективної чистки. Наприклад, ви використовуєте для чищення насадку W3 Premium White. Технологія DiamondClean 9000 BrushSync автоматично синхронізує очищувальну насадку з режимом White+(Освітлення) для ефективного відбілювання ваших зубів.

Повідомляє про надмірному тиску на щітку

DiamondClean 9000 реєструє занадто сильний тиск на зуби, яке ви можете не помічати. При занадто сильному натисканні на зуби щітка видасть звуковий сигнал. Це означає, що необхідно знизити тиск, щоб чищення насадка ефективніше виконувала свою роботу. 7 з 10 опитаних повідомили, що ця функція допомогла їм покращити якість чищення зубів.

Знає, коли потрібно замінити очищувальну насадку

Всі засоби для насадки зношуються, тому важливо стежити за тим, що ваша насадка все ще забезпечує ефективну чистку зубів. Наша технологія BrushSync відраховує період використання чистить насадки і рівень тиску на неї. BrushSync повідомить вас про необхідність заміни на ручці щітки і видасть короткий звуковий сигнал, коли прийде час замінити очищувальну насадку на нову.

Проста зарядка і стильний дизайн

Щітку DiamondClean 9000 можна використовувати до двох тижнів без підзарядки (при регулярному використанні).

Характеристики Philips HX9911/27

Також шукають з таймером
Вікова група для дітей
Тип головки-насадки пульсуюча
Кількість знімних насадок 1
Види насадок C3 Premium Plaque Control
Кількість режимів роботи 4
Режими роботи масаж ясен
Технологія звукова
Додаткові функції таймер
Система живлення акумулятор
Пристрій для зарядки база для зарядки
Час роботи 15 днів
Час зарядки 24 години
Вага 0.90 кг
Колір білий