Іригатор Xiaomi Mijia Electric Tooth Punch (MEO701)

Код товару: 1255024
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi MEO701
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: MEO701
  • Вага: 0.6 кг.
  • Короткий опис:

    Колір White | Вхідна потужність 12 Вт | Батарея Lithium-Ion rechargeable | Час зарядки 4 год. | Час роботи від акумулятора 45 хв. | Аксесуари в комплекті Ирригатор; Кабель USB для зарядного устройства; Насадки (4 шт); Инструкция | Розмір 70 x 47 x 207 мм

Опис Іригатор Xiaomi Mijia Electric Tooth Punch (MEO701)

Mijia Electric tooth punch MEO701
Про здоров’я і красу зубів подбає потужний іригатор Mijia Electric tooth punch MEO701, який працює ефективно, максимально делікатно, і забезпечує ретельне дотримання гігієни порожнини рота. Додатковий засіб для догляду за зубами і яснами дозволить домогтися якісного результату для білосніжної посмішки. Прилад актуальний для людей з ортопедичними конструкціями, а також буде корисний для будь-якого члена сім’ї.

Бездоганна чистота
За допомогою потужного струменя води під тиском до 140 футів на квадратний дюйм зуби ефективно очищаються від залишків їжі. Забезпечений додатковий масаж ясен і поліпшення кровообігу. Розпилення ведеться мікроструями до 0,6 мм. Для надійного чищення передбачені чотири режими роботи: інтенсивний (з максимальним тиском), стандартний (з тиском середньої сили), чутливий (з невеликим напором) і ніжний (з м’якою пульсацією).

Варіанти на вибір
Чотири професійні насадки спеціально підібрані, щоб задовольнити широко поширені проблеми. Стандартна насадка ідеальний варіант на кожен день, забезпечує глибоке проникнення. Спеціальна насадка для язика дозволить видалити наліт, також підходить для щоденного користування. Ортодонтична насадка, призначена для брекетів, а також специфічна для чищення стоматологічних сумок при запальних процесах.

Комфорт експлуатації
Невеликі розміри і компактний дизайн Mijia Electric tooth Punch MEO701 забезпечують зручність експлуатації для людей будь-якого віку і фізичної сили. Стильний пилозахисний чохол полегшує зберігання і запобігає від забруднень знімні насадки. Ємність резервуара 200 мл забезпечує повноцінну роботу без додаткових вливань в процесі чищення. Знімний основний контейнер легко миється просто під проточною водою.

Безпечна робота
Mijia Electric tooth Punch MEO701 отримав захист від вологи стандарту IPX7. Надійна герметизація корпусу, особливий ергономічний дизайн виробу і підбір висококласних матеріалів забезпечують простоту і комфорт користування. Міцний корпус з високоміцного пластику стійкий до зносу і виглядає чудово. Якість приладу відповідає стандартам FDA США і підтверджується сертифікатами якості.

Солідна автономія
Енергоємний літієвий акумулятор з низьким рівнем витрати і об’ємом на 2200 мАг забезпечує до 30 днів роботи без додаткових підзарядок. Спеціальний кабель і інтерфейс USB Type-C з параметрами входу 5 в/1 А дають можливість швидко відновити заряд батареї. Дуже зручно для людей, які багато подорожують. На повноцінну зарядку потрібно всього 4 години.