Розумна зубна електрощітка Xiaomi Mi Smart Electric Toothbrush T500 White (NUN4087GL)

Код товару: 1029506
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi NUN4087GL
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: NUN4087GL
  • Вага: 0.73 кг.

Опис Розумна зубна електрощітка Xiaomi Mi Smart Electric Toothbrush T500 White (NUN4087GL)

Все ніяк не можете зважитися на придбання електрощітки, тому що не впевнені в доцільності використання розумних технологій в такій делікатній справі? Інноваційний потужний двигун, можливість індивідуальної настройки режиму чищення зубів, абсолютна водонепроникність і смарт-датчики, які стежать за здоров"ям ротової порожнини, роблять Xiaomi Mi Sound Wave безапеляційним лідером серед інших електрощіток в даному ціновому сегменті.

Отримуйте задоволення від повсякденних речей
Електрощітки Xiaomi Mi Sound Wave виконана в сучасному дизайні, вона легка і зручна у використанні. Рукоятка девайса покрита нековзним матеріалом і має анатомічну комфортну форму, ворс гаджета максимально щільний. Частота рухів щетинок становить 31 000 разів на хвилину - це відмінний показник потужності щітки. Щоб ворсинки не травмували ясна при такій швидкості, конструктори використовують високоякісні щітинки американської компанії DuPont з високою щільністю для безпечної і ретельної чистки зубів.

Налаштуйте щітку під себе в додатку Mi Home
Електрощітки Xiaomi синхронізується через Bluetooth зі смартфоном. Вона пропонує 3 режими чищення: стандартний, який підійде дорослим, м"який для дітей і чутливих ясен і призначений для користувача режим. Його тонкощі ви налаштовуєте в залежності від своїх уподобань.

Інноваційний продуктивний двигун
Двигун розумної електрощітки Xiaomi Mi Sound Wave виробляє 31000 вібрацій за хвилину, працюючи за принципом магнітної левітації. Таким чином головка щітки забезпечує ідеальну очистку в самих важкодоступних місцях.

Ваш особистий стоматолог
Розумна електрощітки Xiaomi Mi Sound Wave оснащена 6 смарт-датчиками, які моніторять і аналізують показники стану зубів, ясен і ротової порожнини в цілому. Всі відомості та рекомендації ви знайдете в додатку.

Ергономічність і надійність
Акумулятор електрощітки Xiaomi має ємність 700 мач, що дозволяє працювати 18 днів без підзарядки. Девайс заздалегідь попередить про необхідність поповнити запаси заряду зміною кольорового індикатора на корпусі і оповіщенням на смартфоні. У комплект додається зручне гніздо для зарядки, але ви також можете її виконати за допомогою будь-якого USB-кабелю. Водонепроникність рівня IPX7 повністю захищає щітку від проникнення води всередину.