Ирригатор Xiaomi Soocas W3 SW3

Код товару: 981071
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi SW3
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 3 міс.
  • Код виробника: SW3

Опис Ирригатор Xiaomi Soocas W3 SW3

Іригатор для ротової порожнини Soocas W3 - стоматологічний девайс, який дозволить повністю очистити зубний наліт, уникнути кореневих кровотеч, пародонтиту та руйнування зубів. Потужний механізм розпилення усуває зубний наліт більш якісно і ретельно, ніж при щоденному чищенні зубною щіткою.
Компактні габарити
Конструкція іригатора досить компактна і вміщується в долоню користувача, так що ви можете носити його з собою. Іригатором можна користуватися після кожного прийому їжі, перед сном, а для користувачів з брекетами - це необхідний і практично незамінний аксесуар. Пристрій з харчового пластику, пройшов перевірку FDA і відповідає високим показникам якості.
Потужний потік води
Тонка розпилювальна насадка діаметром 0,66-мм, створює потужний струмінь води, що дозволяє швидко і ефективно видалити залишки їжі прилипли до зубів і ясен. Контейнера з чистячої рідиною місткістю 230 мл вистачить на досить тривалий період часу, а також ви можете залити в контейнер звичайну воду.
Три режими роботи
Пристрій підтримує 3 встановлені режими роботи: м"який, стандартний і масажний. Вам просто потрібно встановити режим, який відповідає вашому здоров"ю зубів, і використовувати його кожен день, щоб забезпечити «масаж» ясен, поліпшити кровообіг, запобігти поширені зубні захворювання. У кожному режимі, вода або чищення у картриджі подається під різним тиском. М"який режим, підійде для початківців користувачів. Стандартний режим, підійде для більшості користувачів, які хочуть забезпечити більш ретельне очищення ротової порожнини. Масажний режим, необхідний для масажу ясен і дозволяє знизити ймовірність кореневої кровотечі.
Водостійка конструкція
Корпус іригатора Soocas W3 захищений від короткочасного впливу води за стандартом IPX7.
Полоскати пристрій під проточною водою - не рекомендується.
До 6 годин активної роботи
Іригатор Soocas W3 оснащений акумулятором ємністю 2200 мАг. При повному заряді, акумулятора вистачить приблизно на 30 днів роботи. Процес зарядки акумулятора займе від 4 до 6 годин.