Зубная электрощетка Xiaomi Mi Electric Toothbrush T100 Blue CN_(NUN4097CN)

Код товару: 1066584
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi T100 Blue CN
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 1 міс.
  • Код виробника: T100 Blue CN

Опис Зубная электрощетка Xiaomi Mi Electric Toothbrush T100 Blue CN_(NUN4097CN)

Використовується високочастотний вібраційний двигун
Зубна електрична щітка Mijia Sonic T100 обладнана вібруючим двигуном з високою частотою обертання 16500 об/хв для ефективного очищення порожнини рота. Незважаючи на використання потужного двигуна, T100 підтримує рівень шуму в межах 60 дБ.

М"які щетинки
Зубна щітка Mijia T100 має компактну головку з м"якою щетинистою структурою. Це дозволить зубній щітці легше видаляти частинки їжі з важкодоступних ділянок ротової порожнини.

Крім того, виробник збільшив щільність щетинок і оптимізував її структуру відповідно до кривої ротової порожнини, що не тільки підсилює ефект очищення, але і дає більш м"яке відчуття яснам.

Розумний механізм налаштування часу чистки
Основною відмінністю електричної зубної щітки Mijia Sonic T100 від звичайних щіток є інтелектуальне налаштування часу чистки. Через 30 секунд чистки щітка автоматично зупиняється, щоб нагадати користувачам про необхідність перемикання області чистки, і повністю відключається через 2 хвилини, для економії заряду батареї.

Зручна конструкція
Ручка електричної зубної щітки діаметром 19 мм, легко поміщається в долоні користувача та зручна в управлінні. Важить зубна щітка всього 46 г.

Захист за стандартом IPX7
Крім того, Mijia Sonic T100 має вологозахищений корпус за стандартом IPX7 (від короткочасного впливу прісної води).

До 30 днів роботи без підзарядки
Акумулятор високої ємності повністю відповідає потребам використання зубної щітки протягом 30 днів (за умови чищення зубів 2 рази в день по 2 хвилини), при цьому він заряджається всього за 4 години.